Ukázka první výukové mise z Cattle and Crops
Novinka Ukázka první výukové mise z Cattle and Crops

Ukázka první výukové mise z Cattle and Crops

Michal Burian

Michal Burian

3

U nového zemědělského simulátoru zaujme hlavně fyzika a umělá inteligence.

Reklama

Německé studio Masterbrain Bytes se konečně chystá na spuštění Early Access verze nadějného zemědělského simulátoru Cattle and Crops. Předběžný přístup měl být původně již v březnu, ale vývojáři se rozhodli pro odklad, aby mohli doladit některé věci ve hře. Čekání si fanoušci krátí studováním roadmapy a nově se mohou podívat na šestiminutové video z hraní.

Video ukazuje první výukovou misi z Cattle and Crops, konkrétně jde o kultivaci pole. Oproti konkurenčním titulům má Cattle and Crops mnohem propracovanější fyziku, což je vidět na první pohled při projíždění po nerovném terénu. Druhou zajímavostí je potom umělá inteligence. Své pracovníky budete moci pověřit nejen klasickými povinnostmi na poli, ale rovněž, aby odvezli plný valník obilí z pole na farmu a vrátili se zpět, nebo nakrmili dobytek.

Cattle and Crops se stále nachází v alfa verzi. Lze tak tolerovat některé do očí bijící nedodělky, kupříkladu nesympatickou slečnu v tutoriálu, které se při mluvení nehýbou rty, a celkově její hlas. Potom je tu testovací mapa, která k dokonalosti má také daleko.

Zároveň s videem poslali tvůrci informaci, že brzy podporovatelům z Kickstarteru a z jejich oficiálních stránek (celkem se vybralo přes 469 tisíc euro) pošlou odkaz ke stažení malého souboru. Tím si chtějí ověřit připravenost jejich infrastruktury před spuštěním Early Access verze.

Plná verze Cattle and Crops je v plánu na listopad, zatím pro PC. V budoucnu může titul dorazit i na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama