Obsah expanze Contact pro Armu 3 přiblížen v novém videu
Novinka Obsah expanze Contact pro Armu 3 přiblížen v novém videu

Obsah expanze Contact pro Armu 3 přiblížen v novém videu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy Windows PC

Bližší představení mapy, zbraní, vozidel, frakcí nebo rekvizit, to všechno v 9 minutách a s českými titulky.

Reklama

Oficiální podpora Army 3 se v poslední době nese zejména ve znamení očekáváné expanze Contact, která vyjde 25. července. Ačkoliv je jedním z ústředních témat rozšíření první kontakt s mimozemským životem, na své si přijdou i ti, které nějaká lehká sci-fi tématika nezajímá. O tom se nás nově snaží přesvědčit i rozsáhlé video opatřené českými titulky, které shrnuje, co všechno Contact na konci července nabídne.

Jednou z nejvýraznějších novinek je mapa Livonia o rozloze 163 kilometrů čtverečních, o které se můžete více dozvědět v našem nedávném preview. Ve videu lze mimochodem vidět, kde se tahle polsky mluvící postsovětská země nachází na mapě. Těšit se ale můžeme i na frakce LDF a Spetsnaz, pětici zbraní (Promet, RPK-12, AKU-12, Mk14, Kozlice), dvě vozidla (ED-1 Mini UGV a traktor) či na reskiny a různé varianty již existujících vozidel.

Velkým lákadlem bude také singleplayerová kampaň First Contact, jež se zaměřuje na již zmíněný kontakt s mimozemským životem v rámci příběhu, který se odehrává v alternativní časové linii. Nejen v kampani a oficiálních multiplayerových módech, jež budou k dispozici na Livonii, se budeme moci setkat také se značným množstvím nových objektů, včetně výbavy pro CBRN, tedy obranu před chemickými, biologickými, radiologickými a jadernými hrozbami.

Placený obsah expanze navíc doplní bezplatné novinky dostupné každému majiteli Army 3. Ty zahrnují značné množství objektů a rekvizit, lesní kamufláž pro jednotky NATO, nové oblečení civilistů či rádiové protokoly v polštině a ruštině. Tohle všechno bude součástí aktualizace, která doprovodí samotnou expanzi, dostupnou na Steamu nebo v online obchodě Bohemia Interactive. Základní cena Army 3: Contact je stanovena na 24,99 euro/539 Kč (cena v korunách je s dočasnou 10% slevou), k dispozici je také Contact Edition zahrnující základní hru i expanzi. Ta vás vyjde na 52,98 euro/799 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama