Novinka Rozbalujeme sběratelskou edici Arma 3: Contact

Rozbalujeme sběratelskou edici Arma 3: Contact

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7
Platformy Windows PC

V silně amatérském videu ukazujeme vysílačky, čepice z alobalu a další nezbytnosti pro hraní chystané expanze.

Reklama

Expanze Contact pro Armu 3 vychází už za necelý týden, konkrétně 25. července, a vývojáři z Bohemia Interactive se rozhodli nás na první kontakt s mimozemským životem připravit poskytnutím sběratelské edice. Ta se prodává pouze v online obchodě Bohemia Interactive za vskutku úctyhodnou cenu 3990 Kč. Jelikož nám takové věci nechodí do redakce tak často, jak by se možná mohlo zdát, rozhodl jsem se natočit krátké video, v němž ukazuji, co za tu šílenou sumu člověk získá.

Před samotným videem si ale neodpustím několik poznámek. Na pozadí videa zní zcela anonymní televizní zpravodajství, čímž dáváme vzpomenout na stanici AAN, která v sérii Arma už dlouhá léta hraje významnou úlohu. Výslovnost některých anglických termínů někdy záměrně není úplně optimální a neměnná, aby nám nepřítel tak dobře nerozuměl. A určité momenty jsou schválně rozostřené či tmavé, aby ten nepřítel hůře vyčetl přísně tajné informace, přičemž díky neutrálnímu kuchyňskému zasazení ani nezjistí, kde by našel utajované sídlo redakce Zingu. Tedy kdyby nějaké reálně existovalo.

Tímhle nesmyslným okecáváním bych rád zdůraznil, že video je v zásadě amatérská práce, natočená na první dobrou, bez důkladnější přípravy, dost spontánně a v tričku, které se rozpadá s každou ubíhající minutou, jelikož bylo darováno již před několika lety, tudíž není součástí sběratelské edice. K mé smůle není její součástí ani schopnost ohlídat si před natáčením některé naprosto základní věci, jež jinak člověka ihned trknou. Přesto doufám, že vás tahle malá ukázka, kterou bych vážně nerad nazýval unboxing videem, přinejmenším neurazí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama