Open-world akce Tokyo 42 vyjde 31. května
Tokyo 42 Novinka Open-world akce Tokyo 42 vyjde 31. května

Open-world akce Tokyo 42 vyjde 31. května

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Hra inspirovaná sérií GTA a Syndicate dorazí nejprve na PC a Xbox One. PS4 verze bude následovat v polovině července.

Reklama

Studio Smac Games ve spolupráci s vydavatelem Mode 7 připravuje zajímavou městskou akci Tokyo 42, která je popisovaná jako mix GTA a Syndicate. Autoři slibují akční hru v otevřeném světě, v níž budete mít k dispozici celou řadu zbraní. Každá kulka a každý granát přitom mají být plně fyzikálně simulované, což má za následek možnost se jim během boje vyhýbat.

Jak už víme z dřívějška, v Tokyu 42 se můžete vydat po cestě příběhu i za plněním vedlejších úkolů, a to ve světě vrahů a v prostředí futuristického Tokya, kde musíte budovat svou pověst. Nechybí ani možnost hledat skrytá místa, přičemž některá jsou dostupná jen po manipulaci s kamerou.

Při hraní můžete využívat i plížení, při němž lze dokonce měnit barvu kůže, abyste zmátli pronásledovatele nebo splynuli s davem. A protože jde o hru inspirovanou sérií GTA, přirozeně musí být k dispozici i riziko konfliktu se zákonem. Za zmínku stojí i multiplayer, v němž se s protivníkem utkáte na malém prostoru s cílem zbavit se svého nepřítele dřív, než oddělá on vás.

Jestli se vám tyhle informace zamlouvají, měli byste vyhlížet datum 31. května, kdy Tokyo 42 vychází na PC a Xbox One. Verze pro PS4 se krapet opozdí a dorazí v polovině července. Cena zatím stanovena nebyla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama