Tokyo 42 je akční hra až do morku kostí
Tokyo 42 Novinka Tokyo 42 je akční hra až do morku kostí

Tokyo 42 je akční hra až do morku kostí

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Co se stane, když se Grand Theft Auto 1 přesune do Tokia?

Reklama

Vývojáři z nezávislého studia Smace Games se netají tím, že mají rádi hry jako Syndicate nebo původní Grand Theft Auto. Ostatně u těchto dvou titulů se inspirovali při vývoji své hry Tokyo 42, které chystají na rok 2017 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Tokyo 42 je hra zasazena do otevřeného světa a nabízí singleplayerový příběhový režim se spoustou vedlejších úkolů, plus také konkurenční multiplayer v arénách. Vaše postava bude vtažena do světa vrahů, kde budete hlavně prozkoumávat Tokio budoucnosti. Své úkoly budete přijímat z různých terminálů, budete si muset vydělat dost finančních prostředků pro zajištění života a vybudovat si pověst v podsvětí.

Vydavatelská společnost Mode 7 popisuje Tokyo 42 jako "akční hru až do morku kostí". Vaše vystřelené kulky a hozené granáty se budou pohybovat podle fyzikálních zákonů, stejně tak třeba uhýbání před nimi a schovávání se za pevné předměty. Ze zbraňového arzenálu na vás čekají pistole, kulomety, odstřelovací pušky, katany a další zbraně. Natáčením kamery a propátrávání vyšších míst se pak můžete dostat k novým částem světa.

Ve hře Tokyo 42 ale budou hrát významnou roli taky stealth prvky. Do pevností jiných gangů se můžete v pohodě vplížit, seskočit z vedlejší budovy nebo postřílet nepřátele ze vzduchu. Můžete změnit odstín své pleti, splynout s davem a setřást najaté vrahy nepřátel, kteří vás mají zabít. A také zde můžete infiltrovat nepřátelské skupiny.

V multiplayerovém módu Arena se ocitnete s jedním protivníkem v celkem malém prostoru a nebudete vědět, kde se ten druhý nachází. Budete se muset pohybovat naprosto nenuceně, jako součást davu, a posbírat co nejvíc zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama