Otec soulslike her a tvůrce Demon's Souls nemá zájem o remaster
Novinka Otec soulslike her a tvůrce Demon's Souls nemá zájem o remaster

Otec soulslike her a tvůrce Demon's Souls nemá zájem o remaster

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

Platformy PlayStation PlayStation 4

Finální rozhodnutí je však na Sony.

Reklama

Demon's Souls oslaví 5. února své 10. narozeniny. V dnešní době neustálých remaků a remasterů, jsme všichni zvědaví, jestli se někde něco nekutí i pro tuto legendu hardcore brutal RPG. Je totiž pravda že své modernější verze se již dočkali i hry mladší než právě Demon´s Souls.

Hidetaka Miyazakiho si na rozhovor pozval server Game Informer. Ten řekl, že nemá zájem se vracet ke své staré práci. Připodobnil celou tuto situaci ke spisovateli, který se cítí drobně v rozpacích, když se dívá zpětně na svoji práci: „Je to jako když v mládí něco napíšete, poté ale zestárnete a podíváte se na svoji dřívější práci, říkáte si jen Oh, co jsem si to myslel?“ říká Miyazaki-san

„Není to tak, že bych se styděl, jenom se nerad ohlížím za svou starou prací.“ Finální rozhodnutí však náleží Sony, která vlastní IP. Miyazaki k tomuto také dodal, že je zde spousta fanoušků a hráčů, kteří by si remaster přáli. Pokud se tak nakonec stane je potřeba, aby se o něj postaral někdo, kdo opravdu miluje originální práci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama