Oznámeno  Marvel's Avengers. Vyjde s českými titulky
Novinka Oznámeno Marvel's Avengers. Vyjde s českými titulky

Oznámeno Marvel's Avengers. Vyjde s českými titulky

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Čeká nás akční adventura až pro čtyři hráče a navíc známe i datum vydání.

Reklama

Aktualizace: Dnes nad ránem byla oficiálně představená hra Marvel's Avengers. Po pár hodinách víme, že zachraňovat svět budeme v singleplayeru a kooperaci s českými titulky, které Zingu potvrdila distributorská společnost Cenega Czech. Ta Marvel's Avengers uvede na trh 15. května 2020 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Níže uvádíme oficiální popis hry:

"Dejte dohromady nejsilnější hrdiny na Zemi, přijměte své schopnosti a splňte si sen o superhrdinech. Marvel Entertainment a Square Enix s potěšením oznamují epickou, akčně dobrodružnou hru Marvel’s Avengers, která kombinuje filmový příběh s hratelností pro jednoho hráče či kooperativní hraní. Hra, kterou vyvinulo studio Crystal Dynamics ve spolupráci s Eidos-Montréal, Nixxes Software a Crystal Northwest, obsahuje originální příběh a představuje dokonalý herní zážitek s Avengery. Utvořte týmy až čtyř hráčů online, ovládněte mimořádné schopnosti, upravte si rozrůstající se soupisku hrdinů a braňte Zemi před sílícími hrozbami.

Marvel’s Avengers začínají v Den A, kdy Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow a Thor odhalují technicky vyspělé ústředí Avengerů v San Franciscu — včetně svého vlastního helicarrieru poháněného experimentálním zdrojem energie. Oslava se však strašlivě zvrtne, když katastrofická nehoda vyústí v obrovskou zkázu. Vina za tuto tragédii padá na Avengery, kteří se rozpadnou. O pět let později, když jsou všichni superhrdinové postaveni mimo zákon a svět je v nebezpečí, je jedinou nadějí znovu svolat nejsilnější hrdiny na Zemi.

Marvel’s Avengers přinesou pravidelné aktualizace obsahu a zavedou hráče na epickou výpravu, která bude trvat několik let. Tato hra představuje budoucnost značky Avengers."

Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Původní zpráva: Po dvou letech plných domněnek a spekulací nám konečně vývojáři ze studia Crystal Dynamics představili své Marvel's Avengers na tiskové konferenci Square Enix v rámci letošního ročníku E3. Těšit se můžeme na akční adventuru až pro čtyři hráče hrající v kooperaci. Zároveň nám byla představena hned pětice základních superhrdinů, konkrétně Kapitán Amerika, Thor, Hulk, Black Widow a Iron Man, tím bychom však zdaleka neměli končit, jelikož sami tvůrci prohlásili, že plánují rozšiřovat svět této hry ještě hodně dlouhou dobu po jejím vydání. Očekávat tak můžeme postupný příchod celé plejády dalších superhrdinů, které univerzum Marvelu vlastní. Zároveň tvůrci slibují, že každá nová postava bude zcela zdarma pro všechny majitele této hry. Chtějí se tak vyhnout nepopulární éře lootboxů a pay-to-win metodám.

Trailer nám také prozradil něco málo o příběhu, který nás bude hrou provázet. Začátek se odehrává ve slunném San Franciscu, kde se zrovna nově otevřela další Avengers základna. Oslavy však velice rychle naruší nečekaný výbuch na mostě přes průliv Golden Gate. Všichni superhrdinové samozřejmě okamžitě spojí síly, aby blížící se hrozbu zažehnali. Souboj však nedopadne podle představ a slavné město skončí v troskách. Lidé samozřejmě vinní skupinu Avengerů a celá situace zajde tak daleko, že je celá skupina superhrdinů rozpuštěna. O pět let později se však svět opět nachází v nebezpečí, a tak je potřeba znovu poskládat ty největší hrdiny, kteří kdy kráčeli po naší planetě.

Marvel's Avengers bude samozřejmě obsahovat známé charaktery a ikonické momenty převzaté z obrovské historie Avengers filmů. Samotný Marvel však prohlásil, že hra bude mít kompletně vlastní a originální příběh. To vše podepisuje i vlastní zpracování vzhledů hlavních hrdinů, který je občas naprosto diametrální od toho, na co jsme zvyklí z filmového plátna. Na Tonyho Starka, který nevypadá jako Robert Downey Jr. si asi budeme muset chvíli zvykat. S tím se pojí i autory zmiňovaná upravitelnost vzhledu všech hrdinů. "Když zkombinujete originální, fanouškovské či klasické kostýmy, jsou zde skoro nekonečné možností, jak si upravit ikonického hrdinu k obrazu svému" nechalo se slyšet Square Enix.

Na Marvel's Avengers se podepíše hned několik společností. O spolupráci mezi Square Enix a Marvel Entertainment se již nějakou dobu ví. Hlavním vývojářem je pak vedeno studio Crystal Dynamics, které bude pracovat po boku Eidos Montréal na tom, aby přivedli The Avengers k životu. První zmíněné vývojářské studio můžete znát především díky sérii Tomb Raider. Zato studio sídlící v kanadské metropoli stojí třeba za hrou Deus Ex: Mankind Divided.

Další potvrzenou informací je, že nás před samotným vydáním čeká beta. Tvůrci přiznali bližší spolupráci se Sony, a tak se majitelé konzole PlayStation 4 můžou těšit na drobné benefity. Prvním, a prozatím jediným potvrzeným, je přednostní přístup do již zmíněného beta testu. Očekávat však můžeme i další drobné výhody či exkluzivní předměty, o kterých se ale dozvíme někdy příště.

Nejsou to však poslední detaily, které se k nám prostřednictvím letošní E3 dostanou. Těšit se můžeme například na zítřejší program E3 Colisea, kde se máme dozvědět opět nějaké nové informace. Tyto zprávy budeme určitě pozorně sledovat a co nejdříve se je dostaneme k vám.

Na závěr prozradím, že datum vydání je stanoveno na 15. května 2020. Hra vyjde pro PlayStation 4, Xbox One, Windows PC, ale také na streamovací službě Stadia. Vzhledem k blížícímu se vydání konzolí nové generace a prohlášením vývojářů o dlouholeté podpoře tohoto titulu, se dá předpokládat, že se později dočkáme i vylepšených verzí na modernější zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama