Oznámeno pokračování Men of War: Assault Squad
Men of War: Assault Squad 2 Novinka Oznámeno pokračování Men of War: Assault Squad

Oznámeno pokračování Men of War: Assault Squad

Michal Burian

Michal Burian

18

Plnohodnotné pokračování Men of War: Assault Squad s novými módy, rozsáhlými boji a vylepšeným enginem, grafickým kabátkem i umělou inteligencí.

Reklama

Společnost 1C Company dnes oznámil vývoj válečné strategie Men of War: Assault Squad 2 - další kapitola v oblíbené a mnohokrát oceněné série Men of War a pokračování Men of War: Assault Squad.

Men of War: Assault Squad 2 se pochlubí novým režimem pro jednoho hráče ve stylu skirmish, kde budete v extrémních misích bojovat s tanky nebo se skrývat s odstřelovači. Krom toho bude k dispozici také multiplayer a kooperace jeden proti jednomu, čtyři proti čtyřem a dokonce i obrovské bitvy na velkolepých mapách se šestnácti hráči - 8v8.

Poněvadž se jedná o plnohodnotné pokračování, tak se můžete těšit na vylepšený engine, stejně tak grafické a zvukové efekty. Dále na multi-core podporu, pokročilé shader technologie, upravené uživatelské rozhraní, vylepšenou umělou inteligenci a rozsáhlejší možnosti pro úpravu vozidel, od maskování, pancíř až po zbraně.

Hra se bude odehrávat v Evropě, Severní Africe i Pacifiku. Datum vydání prozatím oznámeno nebylo. Předpokládáme, že více informací se dozvíme za necelý měsíc na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama