PlayStation TV na podzim i u nás v Evropě
Novinka PlayStation TV na podzim i u nás v Evropě

PlayStation TV na podzim i u nás v Evropě

Filip Němec

Filip Němec

18

V loňském roce vyšla pod názvem Vita TV, na podzim by se už měla jmenovkou PlayStation TVa  dorazit do USA, Kanady a také na náš evropský trh.

Reklama

PlayStation TV je zařízení, které vám nabídne více než 1000 PlayStation her. To vše díky podpoře PS Vita her, PS1 titulů a PSP classics. Největším tahákem je však podpora služby PlayStation Now, díky které si budete moci zahrát také PlayStation 3 hry.

To vše za poměrně slušný peníz – 99 USD, což je cena pro Severní Ameriku, kolik bude stát PlayStation TV v Evropě, zatím nevíme. Kromě samotného zařízení bude také možné koupit si poměrně výhodné balení obsahující DualShock 3, 8GB paměťovou kartu, HDMI kabel a LEGO Movie: The Video Game. To vše za 139 USD.

Pro obyvatele Spojených států je také velmi potěšující zpráva, že služba PlayStation Now přechází do otevřené bety, která bude pro majitele PS4 přístupná již 31. července. Na PS3 a PS Vita by měla být otevřená beta spuštěna krátce po spuštění na PS4, přesné datum jsme se ale nedozvěděli.

Ihned po spuštění bety si mohou hráči vyzkoušet zhruba stovku her. Na prezentaci byly jmenovány tituly jako je Dead Space 3, God of War: Ascension, Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, Ultra Street Fighter 4 a Ratchet and Clank: Into the Nexus.

Později v tomto roce by služba PlayStation Now měla být spuštěna také pro majitele Sony televizí. Odpadá tak nutnost vlastnit PlayStation TV a postačí pouze DualShock 3.

Pro nás Evropany je prozatím nejdůležitější zpráva ta, že služba PlayStation Now u nás nebude dostupná dříve, než v prvním čtvrtletí příštího roku.

PlayStation TV galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama