Po pouhých 10 měsících končí Razer Game Store
Novinka Po pouhých 10 měsících končí Razer Game Store

Po pouhých 10 měsících končí Razer Game Store

Michal Burian

Michal Burian

16
Platformy Windows PC

Slevy na hry s aktivací na Steamu a Uplay nepomohly k většímu zájmu ze strany hráčů.

Reklama

V dubnu loňského roku společnost Razer, která se specializuje na příslušenství pro hráče, spustila svůj digitální obchod Razer Game Store, aby hráčům prodávala aktivační klíče her na Steam a Uplay. Službě se ale nedaří a po pouhých 10 měsících dojde k jejímu ukončení.

Razer se rozhodl vypnout své Game Store přesně 28. února 2019. Dobrou zprávou je, že díky aktivačním klíčům nedojde ke ztrátě her, firma pouze upozorňuje na klíče, které si zákazníci ještě neaktivovali, aby si je do 28. února vyzvedli a buď aktivovali nebo někam napsali.

Razer se snažil Game Store prosadit prostřednictvím slev, ale ani to nestačilo k tomu, aby nalákal větší množství hráčů. Pokud chcete, můžete využít posledních dnů a koupit si třeba kompletní edici Watch Dogs za 10 euro, Assassin’s Creed: Origins za 20 euro, Far Cry 4 za 12 euro, Deluxe edici Cities: Skylines za 9,25 euro, strategii Surviving Mars za 20,99 euro, Tekken 7 za 20 euro nebo nejnovější Assassin’s Creed: Odyssey za 30 euro s aktivací na Uplay, kde je stále za 60 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama