Podrobnosti o příběhu a hratelnosti Hellblade
Novinka Podrobnosti o příběhu a hratelnosti Hellblade

Podrobnosti o příběhu a hratelnosti Hellblade

Michal Burian

Michal Burian

Ve čtvrtém deníčku ukazuje studio Ninja Theory vytváření světa v akci Hellblade.

Reklama

Tvůrčí celek Ninja Theory zveřejnil v pořadí čtvrtý deníček z připravované akce Hellblade, která vyjde s časovou exkluzivitou na konzole PlayStation 4. Z deníčku a nedávného Q&A session na Twitteru jsme se dozvěděli nové podrobnosti o příběhu a hratelnosti.

Hellblade bude klást velký důraz na atmosféru, která bude vážná a půjde ve společných kolejích s příběhem. Hra nebude mít žádné společníky, což znamená, že bude bez kooperace. Místo toho se chtějí zaměřit na hluboký a bohatý příběh se spoustou různých postav. O čem příběh vlastně bude? O hlavní hrdince Senua a její cestě do pekla.

Ninja Theory titul popisují jako AAA indie projekt - má všechny kvality AAA hry, avšak je vytvářen zcela nezávisle. To znamená, že vývoj financují sami a bez nějaké velké podpory se postarají i o samotné vydání.

Pokud máte rádi delší hry, tak vás zklamu. Ninja Theory tvrdí, že hra bude kratší než běžné AAA hry. Nahradit to má velké množství nepřátel a bitvy s bossy.

Více informací se dozvíme později, scénář ještě není dokončen a před vývojáři je celkově ještě spousta práce. První gameplay záběry bychom měli vidět na začátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama