Praey for the Gods připomíná Shadow of the Colossus
Novinka Praey for the Gods připomíná Shadow of the Colossus

Praey for the Gods připomíná Shadow of the Colossus

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podívejte se na nové gameplay záběry.

Reklama

Čas od času si vývojáři z nezávislého studia No Matter řeknou, že by fanouškům mohli prozradit zase něco nového o chystané akčním survival dobrodružství Praey for the Gods. Ten čas znovu nastal. Autoři dovezli svůj projekt na PAX West a americký magazín IGN zaznamenal čtyři minuty z hraní rozpracované verze.

Jak už jsme několikrát psali, Praey for the Gods připomíná oblíbenou adventuru Shadow of the Colossus. Ve hře od týmu No Matter se stanete osamělým hrdinou poslaného na samotný okraj umírajícího světa, jenž trpí nekonečnou zimou. Vašim cílem bude objevit tajemství v zmrzlém světě a porazit bohy, ve které hlavní protagonista věřil. V průběhu hry budete bojovat s gigantickými stvořeními, stejně jako v Shadow of the Colossus (recenze PS4 verze).

Hra byla původně oznámena pod názvem Prey for the Gods, ale No Matter Studios museli změnit název po nátlaku Bethesdy (držitel práv na značku Prey). Na Kickstarteru se autorům survivalu podařilo vybrat 501 252 dolarů. Titul dorazí ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama