Prey for the Gods novým Shadow of the Colossus?
Novinka Prey for the Gods novým Shadow of the Colossus?

Prey for the Gods novým Shadow of the Colossus?

Jan Kalný

Jan Kalný

21

Troufnete si na „brutální dobrodružství zmrzlým ostrovem”, evidentně inspirované tím ze Shadow of the Colossus?

Reklama

Ne často se objevují nové hry, které dokážou silně zaujmout už jen obrázky, trailerem a stručným popisem toho, o co vlastně jde. Ale nově oznámená hra Prey for the Gods od studia No Matter (které se údajně skládá pouze ze tří členů) to určitě dokázala.

Hra už totiž na první pohled docela připomíná (možná docela dost?) v podstatě legendární PlayStation exkluzivitu Shadow of the Colossus. Tahle hra se ovšem odehrává na polozmrzlém, velmi studeném a dezolátním ostrově a vašim cílem nebude nic menšího, než zničit bohy, ve které věříte.

Zatím jsme se dočkali jen několika obrázků a traileru, těžko tak soudit, zdali jde skutečně jen o prachsprostou kopii, nebo hra skutečně nabídne něco unikátního. Tak či onak, snad nikdo nemůže říct další hře podobné Shadow of the Colossus ne.

Na závěr snad jen nutno dodat několik základní faktů. Hra je zatím vyvíjená pouze na PC a Mac. Pokud se ale naskytne příležitost, tak se tvůrci nebrání i konzolím a dalším platformám. Samotný titul pak nemá vůbec žádné datum vydání, a to ani rok. Můžeme ovšem s jistotou očekávat spíše druhou polovinu roku 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama