Odklad Praey for the Gods na rok 2018
Novinka Odklad Praey for the Gods na rok 2018

Odklad Praey for the Gods na rok 2018

Michal Burian

Michal Burian

4

Akční survival dobrodružství se inspirovalo u Shadow of the Colossus.

Reklama

Tohle je poněkud nešťastné rozhodnutí. Vývojáři z nezávislého studia No Matter odkládají své připravované akční survival dobrodružství Praey for the Gods na rok 2018. Tím se automaticky posouvá i plánované testování alfa verze. To v uzavřené společnosti proběhne také někdy během roku 2018. Konkrétní autoři nebyli.

Odklad má celkově pomoci hře a umožnit tvůrcům se jednotlivým částem více věnovat a vyladit je podle jejich představ. Otázkou je, zda o Praey for the Gods bude v roce 2018 zájem, z kraje roku (6. února 2018) totiž vychází remake Shadow of the Colossus na PlayStation 4. Bude tak rozumné, když No Matter Studios budou cílit na léto, případně konec roku, kdy už budou mít hráči Shadow of the Colossus dohrané.

Proč zmiňuji Shadow of the Colossus? Vývojáři Praey for the Gods se netají tím, že se právě u této hry inspirovali. Každopádně, Praey for the Gods je akční survival dobrodružství hrané z pohledu třetí osoby. Hráči se vžijí do osamělého hrdiny, který byl poslán na samotný okraj umírajícího světa. Vašim cílem bude objevit tajemství v zmrzlém světě a porazit bohy, ve které protagonista věřil.

Hra byla původně oznámena pod názvem Prey for the Gods, ale No Matter Studios museli změnit název. Na Kickstarteru se jim podařilo vybrat 501 252 dolarů. Titul dorazí ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: DSOGaming

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama