Prey for the Gods, hra inspirovaná Shadow of the Colossus, shání podporu na Kickstarteru
Novinka Prey for the Gods, hra inspirovaná Shadow of the Colossus, shání podporu na Kickstarteru

Prey for the Gods, hra inspirovaná Shadow of the Colossus, shání podporu na Kickstarteru

Jan Kalný

Jan Kalný

7

Nezávislí vývojáři z No Matter Studios potřebují 300 tisíc dolarů na vytvoření hry, o které sní.

Reklama

Možná se někdo z vás pamatuje, že jsme vás ke konci minulého roku informovali o zajímavě vypadající indie hře Prey for the Gods, která si na první pohled mj. bere inspiraci z legendární hry Shadow of the Colossus. Po devíti měsících hledají vývojáři podporu u hráčů na Kickstarteru, kde od včerejšího dne běží kampaň.

Tvůrci z nezávislého studia No Matter Studios hledají celkem 300 tisíc dolarů (tj. zhruba 7,3 miliónu korun nebo necelých 270 400 euro). Za první den dokázali tvůrci vybrat více než šestinu požadované částky, takže to má nakročeno dobrým směrem.

V samotné kampani se navíc můžeme dočíst řadu nových informací o hře. Hra údajně „ambiciózně kombinuje hratelnost z her jako Shadow of the Colossus, Deus Ex, DayZ a Bloodborne”. Využívat můžete vaše pěsti, meč, luk a šípy a také hák. Můžete šplhat, útočit, plížit se a důležitou součásti bude i uhýbání a uskakování.

Cílem hry bude zabití všech bossů. Každý z nich je unikátní a každý nabízí jiná slabá místa a na vás je najít je a využít ve svůj prospěch. Musíte si ale dávat ve všech ohledech pozor, protože nepřátelé jsou nekompromisní, vaše zbraně se mohou zničit a šípy dojít.

Základním kamenem hry je také otevřený ledový svět, survival prvky, tajemné chrámy obsahující různá tajemství a poklady, dynamické počasí včetně dne a noci, nelineární průchod hrou, systém výbavy a samozřejmě hudba. Poslední zmíněnou věc má na starost skladatel Ian Dorsch. Ten spolupracoval i na hudbě ke Gears of War 3.

Hra aktuálně vyjde pouze na PC, pokud se ale vybere dvojnásobek požadované částky, vyjde hra i na PS4 a Xbox One (ačkoli později).

Prey for the Gods určitě vypadá ambiciózně a podle všeho autoři odešli od svých současných prací, aby se mohli hře plně věnovat. Tak snad jim to vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama