Prey for the Gods na Kickstarteru vybralo přes půl milionu dolarů
Novinka Prey for the Gods na Kickstarteru vybralo přes půl milionu dolarů

Prey for the Gods na Kickstarteru vybralo přes půl milionu dolarů

Jan Kalný

Jan Kalný

7

Jde o téměř dvojnásobek toho, co autoři požadovali.

Reklama

Po měsíci už kampaň na Kickstarteru pro výběr peněz na vývoj Prey for the Gods skončila. Naštěstí se dokázalo vybrat více než dost, aby hra skutečně vyšla.

Autoři z No Matter Studios celkově požadovali 300 tisíc dolarů a nakonec vybrali přesně 501 252 dolarů. To, kromě vydání samotné hry na PC a o trochu později i na PS4 a Xbox One, znamená také to, že se dočkáme dodatečných animací, dodatečného vybavení (zbraní a brnění), verze pro Mac, najatého animátora, hudby nahrané před živým orchestrem a „rozšířeného prostředí”, konkrétně tedy podzemních jeskyň.

Mezi dalšími dodatečnými cíli, pokud by se vybralo více peněz, bylo pak najmutí level designéra a rozšířené prostředí v podobě chrámů. To by vyšlo současně s hrou. Až po vydání hry bychom se pak bývalé mohli dočkat tří dalších dodatečných bossů, včetně speciálních arén pro ně, a v neposlední řadě i survival režimu, kde bychom proti nim bojovali, dokud bychom neumřeli. Teď už musíme jenom čekat a uvidíme, jestli se to nakonec nerozhodnou tvůrci vydat časem třeba jako DLC, případně zdarma, pokud se hře povede dobře. Tak či onak má zatím nakročeno dobrým směrem.

Na oficiálních stránkách navíc můžete hru pořád podpořit koupením některých z edic.

Na závěr se ještě můžete podívat na video-rozhovor od IGN, který nabízí i nějaké ty nové záběry z hraní. Samotná hra tedy nakonec vyjde na PC, přičemž na PS4, Xbox One a Mac vyjde o něco málo později. Minimálně na PC je zatím datum provizorně stanoveno někdy na podzim příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama