Představuje se pirátské Raven’s Cry
Raven’s Cry Novinka Představuje se pirátské Raven’s Cry

Představuje se pirátské Raven’s Cry

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Na obzoru se právě objevilo nadějně vypadající pirátské dobrodružství od studia Nitro Games (tvůrci East India Company, Pirates of Black Cove či Commander).

Reklama

Vzhledem k tomu, že Raven’s Cry je především pirátsky laděná záležitost, nesmí samozřejmě chybět klasické karibské prostředí. Na něj a na všechno ostatní ve hře však budeme nahlížet z izometrického, a údajně dost ponurého a realistického pohledu.

Pokud jde o příběh, hra se odehrává v 17. století a vžijeme se v ní do role muže jménem Raven Christopher, jemuž piráti vyvraždili rodinu. Ti samí vrahouni navíc usekli levou ruku samotnému Ravenovi, a tak místo ní nosí pirátský hák. Postupem času se hlavní hrdina stane sám pirátem a vydá se na krvavou cestu pomsty.

V základu půjde o hack-and-slash mlátičku, přičemž si ale užijeme i lodní navigaci i námořní bitvy. Zároveň má hra nabídnout slušný co-op zážitek a nebude chybět ani možnost různých rozhodnutí, jež ovlivní hrdinův vývoj.

Více informací v současné době není známo, nicméně zatím vypadá hra docela slibně. A datum vydání? Raven’s Cry se plánuje na červen 2012 pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii a DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama