Představuje se Plachta z Atelieru Sophie
Novinka Představuje se Plachta z Atelieru Sophie

Představuje se Plachta z Atelieru Sophie

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Jak se z knihy může stát mechanická loutka, podobná člověku.

Reklama

Nový díl série Atelier bude mít opět dvě hlavní hrdinky, i když jedna z nich není zrovna lidského charakteru. Plachtu z Atelieru Sophie: Alchemist of the Mysterious Book poznáváme nejdřív jako knihu, ale tou nebyla vždy. Na svou minulost si ale nevzpomíná a vašim úkolem bude ji pomoci si vzpomenout.

Naše hlavní hrdinka Sophie je sice z prvního setkání s mluvící knihou trochu zmatená, ale ne příliš překvapena. Netrvá ji ale moc dlouho, aby zjistila, že Plachta ztratila své vzpomínky na minulost. Proto slíbí, že své nové přítelkyni knize pomůže obnovit paměť a že ji nikdy neopustí.

Nejdříve ale Sophie vytvoří pro Plachtu tělo loutky - panenky. Sama Plachta pak tvrdí, že je to už alespoň 500 let od chvíle, kdy měla naposledy lidskou podobu. Plachta má radost z možnosti nosit své vlastní oblečení, ale pro vás jako hráče má její mechanické tělo jiné přednosti. Může totiž na nepřítele vystřelit velkou spoustu raket, nebo jej napadnout jinak skrytými čepelemi. A možnosti budou s postupujícím příběhem dále narůstat.

Hra Atelier Sophie: Alchemist of the Mysterious Book vyjde v Japonsku 19. listopadu pro konzole PlayStation 4, PlayStation 3 a PlayStation Vita, ale vzhledem k tomu, že byly doposud všechny předcházející díly série Atelier lokalizovány, je jen otázkou času, kdy bude oznámeno západní vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama