Přežívání na ostrově v Tichém oceánu ve hře Stranded Deep
Novinka Přežívání na ostrově v Tichém oceánu ve hře Stranded Deep

Přežívání na ostrově v Tichém oceánu ve hře Stranded Deep

Michal Burian

Michal Burian

26

Nezávislá scéna o sobě dává vědět dalším nadějným titulem.

Reklama

Survival hry jsou v kurzu, což mi vůbec nevadí. S nadšením tak píšu o dalším projektu pocházejícím od nezávislých vývojářů. Stranded Deep má na svědomí australské indie studio Beam Team Games, které nás zavede na ostrov v Tichém oceánu, kde budeme muset přežít.

Autoři slibují krásné nekonečné prostředí, kde se tváří v tvář setkáme s některými životu ohrožujícími scénáři, které budou mít pokaždé jiný zážitek. Herní svět bude procedurálně generovaný, takže by nikdy neměl být stejný. Těšit se můžeme na barevné útesy, které vystřídá kupříkladu hluboké a tmavé kouty v moři naplněné interaktivním podmořským životem. Dále bouřlivé vlny, krásný západ slunce, a to vše okořeněno o plně dynamické střídání dne a noci a systém počasí.

S hrou Stranded Deep doufají, že vytvoří zcela nový simulátor, který nás vezme na krásné, ale i drsné dobrodružství.

„Nadpřirozené hrůzy jsou minulostí, zjistěte, co je pravý horor,“ láká Beam Team Games.

O simulátoru nemluví jen tak, autoři jsou totiž připraveni nabídnout reálné chování vody, mlhu, interakci s předměty, živoucí podmořský svět a mnoho dalšího. Navíc se počítá s unikátními položkami, craftingem a stavbou.

Celkový zážitek by měla okořenit podpora Oculus Rift, statistiky a všelijaké odměny.

Pokud vás Stranded Deep zaujal, tak vyjde v lednu na Steamu ve verzích pro PC, Mac a Linux. Hru budeme moci hrát na klávesnici a myši nebo gamepadu.

Minutový teaser trailer nevypadá špatně. Vidět můžetm, co zapříčiní ztroskotání na ostrově v Tichém oceánu, kácení palmy ručně vytvořenou sekyrkou, potápění k vraku lodi, chytání ryb, lov nebezpečného žraloka, oheň, stavění obydlí a dokonce i smrt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama