Trosečníkem ve Stranded Deep i na konzolích
Novinka Trosečníkem ve Stranded Deep i na konzolích

Trosečníkem ve Stranded Deep i na konzolích

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Wilson na vás čeká na pustém ostrově.

Reklama

Stranded Deep je realistickou survival hrou, ve které se po pádu letadla ocitnete na pustém ostrově, na němž se snažíte přežívat pomocí vaší bystrosti. Budete se tak potápět do hlubin oceánu za účelem zisku dalších potřebných zdrojů, abyste mohli vyrobit všechny potřebné věci, vařit jídlo a převařovat vodu. Nicméně přitom si musíte dávat pozor na místní faunu (hlavně ty žraloky!), která je hladová a vy se jí jevíte jako chutný flák masa.

Od vydání titulu v předběžném přístupu pak uběhlo již opravdu dlouhých 5 let, kdy vydání plné verze je stále tak nějak v nedohlednu. Jedním z faktorů, který zpomalil vývoj PC verze, však byl fakt, že autoři se rozhodli hru naportovat i na konzole PlayStation 4 a Xbox One, na nichž měla pod záštitou Telltale Games hra vyjít již minulý rok v říjnu, avšak po krachu vydavatele bylo vydání odloženo.

A odloženo bylo na dnešní den, což znamená, že si toto poměrně povedené hraní o přežití můžete již nyní zakoupit v oficiálních obchodech PlayStation Store (za 549 Kč) a Microsoft Store (za 569 Kč).

Takže KPZtku připravit a ať je na vás Tom Hanks pyšný!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama