Příběh Gravity Rush 2 a ukázka z hraní Gravity Rush Remastered
Gravity Rush Novinka Příběh Gravity Rush 2 a ukázka z hraní Gravity Rush Remastered

Příběh Gravity Rush 2 a ukázka z hraní Gravity Rush Remastered

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

V pokračování povedené Gravity Rush se dočkáme dalších postav a rozlehlejšího prostředí.

Reklama

Pokud vás vždycky zajímalo, jak se bude vyvíjet příběh Kat a Raven ze hry Gravity Rush, můžete si teď v klidu počkat na příští rok. Tehdy totiž vyjde v Severní Americe, v Evropě a v Japonsku pokračování a také remasterovaná verze původní hry konzole PS Vita pro PlayStation 4. Společnost Sony Computer Entertainment Japan spustila, po oznámení těchto her na letošní výstavě Tokyo Game Show, oficiální japonské internetové stránky pro Gravity Rush 2 a my se můžeme dovědět něco víc o příběhu hry a postavách.

Vzdušné město Hekseville je momentálně rekonstruováno z důvodu poničení novými zbraněmi, které má na svědomí bývalý starosta D'nelica. Poté, co je pozorována podivná porucha gravitační vlny, se princezna Kat společně se svou partnerkou Raven a policejním důstojníkem Sydem pouští do vyšetřování.

Kat v jednu chvíli pocítí něco divného a celá oblast je zasažena gravitační bouří nebývalého rozsahu. Naši tři vyšetřovatelé jsou těsně předtím vtaženi do gravitačního víru a dokonce nestihnou vůbec využít své schopnosti.

Gravity Rush 2 se odehrává ve vzdálené, alternativní dimenzi. Kat je pohlcena gravitační bouří a ocitne se v Banga Village, kde si lidé vydělávají na živobytí dolováním gravitační rudy. Kat se bohužel ocitá bez své kočky Dusty a nemůže manipulovat s gravitací. Své dny tak tráví těžkou prací v dolech, kde se potkává se Sydem. Společně jsou napadeni novým druhem Nevi, nazývaným zde "černý hmyz" a oba se ocitnou ve velkém problému. Ale pak...

Ve hře budete ovládat trojici postav. Vrací se Kat, dívka, která ztratila paměť, ale zachránila město Hekseville před gravitační bouří a lidé ji začali říkat gravitační princezna. Další v pořadí je Raven. Tmavovlasá soupeřkyně Kat, která zde bude podle všeho fungovat jako její partner. Poslední je pak Syd. Policista, řešící s Kat celou řadu incidentů.

Ve hře navštívíte rušné město, ve kterém podle slov autorů doslova ucítíte vitalitu jeho občanů, a značného přepracování se dočkaly i vaše možnosti ovládání gravitace, ale s vašimi novými schopnostmi se budete muset postavit novému osudu.

Níže se ještě můžete podívat na záběry z hraní hry Gravity Rush Remastered na PS4. Gamer.net vyzkoušel titul na TGS a představil tak hru běžící v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu. Gravity Rush Remastered vychází v Japonsku pro PlayStation 4 už 10. prosince, v Severní Americe 9. února a v Evropě 10. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama