Proč byste si na Zingu měli vypnout Adblock?
Speciály Článek Proč byste si na Zingu měli vypnout Adblock?

Proč byste si na Zingu měli vypnout Adblock?

Michal Burian

Michal Burian

246

<strong>Věnujte nám pár minut svého času</strong>. Nemáme reklamu, která by vás rušila při čtení.

Reklama

Reklamy na internetových stránkách a jejich blokování návštěvníky je jeden velký začarovaný kruh. Návštěvníci v hojných počtech blokují reklamy, na to provozovatelé magazínů reagují nasazováním většího počtu reklam a stále agresivnějších typů těchto reklam. Na Zingu jsme si tímto také prošli, ale řekli jsme dost.

Nebudeme agresivními reklamami, které přehrávají zvuk a zabírají velkou část stránky, otravovat čtenáře. Místo toho půjdeme cestou menší reklamy, která bude co nejvíce zaměřena na obsah Zingu, který naše čtenáře zajímá. To znamená na samotné hry a příslušenství k nim.

Návštěvníci, kteří blokují reklamy od tohoto týdne na Zingu vidí černé pozadí s výzvou, aby si Adblock na našich stránkách vypnuli. Jde o formu prosby, která nemá vliv na samotný obsah, který na Zingu čtete. Reklama je jediný příjem, který máme. Finance z reklamy jsou využity na provoz webu. Z těchto peněz se platí redaktoři (články), vlastní server, správa webu a v neposlední řadě tyto peníze investujeme do dalšího vývoje webu. Tím pádem, čím víc peněz z reklamy budeme mít, tím bude Zing mnohem lepší.

Podpořte svůj oblíbený web a vypněte na něm Adblock. Děkujeme!

Tento článek je směřován hlavně k lidem, kteří blokují na Zingu reklamy. Chceme vás poprosit, abyste vypnuli Adblock na Zingu a zkusili váš oblíbený magazín číst, aniž byste reklamu blokovali. Vyzkoušejte to prosím, uvidíte, že nemáme žádnou agresivní reklamu, která by vás rušila při čtení. Navíc jenom svou návštěvou a tím pádem zobrazením reklamy přispějete na chod Zingu.

Na Zingu máme několik typů reklam. Pozadí máme na starost přímo my, kde si sami určujeme, co se na něm bude zobrazovat. Dále občas využíváme takzvanou welcome reklamu. To je reklama, která se zobrazí jednou, případně dvakrát za den, a překryje část webu. Nejedná se ale o reklamu, která by vyskakovala pokaždé, co kliknete na Zing. Když Zing čtete každý den několikrát, tak ji uvidíte opravdu jen jednou či dvakrát za 24 hodin. Kontextová reklama je ve správě jiných společností. Čas od času se bohužel stane, že nasadí reklamu, která je nežádoucí a rušivá. Pokud nějaká taková reklama projde našim sítem, budeme rádi, kdy se nám hned ozvete, ani my takovou reklamu na Zingu nechceme. Postaráme se o to, aby se dlouho nezobrazovala. Pro takové případy kontaktujte přímo mou osobu a to buď formou e-mailu, soukromé zprávy nebo komentáře na můj profil. Vše naleznete zde.

Prošla nějaká otravná reklama našim sítem a nelíbí se vám? Neváhejte se ozvat

Děkujeme všem, kteří na Zingu neblokují reklamy a přispívají tak na provoz magazínu, který každý den navštěvují a čtou na něm novinky a články všeho druhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama