Prodeje v UK: FIFA 11 vyhrála všechny zápasy
Castlevania: Lords of Shadow Novinka Prodeje v UK: FIFA 11 vyhrála všechny zápasy

Prodeje v UK: FIFA 11 vyhrála všechny zápasy

Michal Burian

Michal Burian

5

Z Velké Británie se k nám opět dostaly statistiky nejprodávanějších her. Za 40. týden letošního roku šel na odbyt nejvíc fotbalový simulátor FIFA 11 od EA Sports. Následoval konkurenční PES 2011 a Dead Rising 2.

Reklama

Níže naleznete deset nejprodávanějších her z Velké Británie za 40. týden aktuálního kalendářního roku. FIFA 11 bez sebemenších problémů vyhrála všechny zápasy a stala se nejprodávanější hrou za minulý týden. Největší problémy při zápase měla s Pro Evolution Soccer 2011, deset minut před koncem druhého poločasu se však podařilo týmu z Electronic Arts vstřelit vítěznou branku.

S FIFOU 11 i PES 2011 prohrálo Dead Rising 2, závody F1 2010 i Halo: Reach. Do souboje promluvil také novým tým akční adventury Enslaved: Odyssey to the West, který vybojoval šesté místo.

10 nejprodávanějších her za 40. týden v UK:

1. FIFA 11 (EA Sports, EA)2. Pro Evolution Soccer 2011 (Team PES, Konami)3. Dead Rising 2 (Blue Castle Games, Capcom)4. F1 2010 (Codemasters Birmingham, Codemasters)5. Halo: Reach (Bungie, Microsoft)6. Enslaved: Odyssey to the West (Ninja Theory, Namco Bandai Partners)7. Castlevania: Lords of Shadow (MercurySteam, Konami)8. Tiger Woods PGA Tour 11 (EA Sports, EA)9. Just Dance (Ubisoft, Ubisoft)10. Wii Party (Nintendo, Nintendo)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama