Novinka Ratchet & Clank: Rift Apart míří na PC, známe datum vydání

Ratchet & Clank: Rift Apart míří na PC, známe datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

20
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Další PlayStation exkluzivita vyjde již brzy na počítače.

Reklama

Zástupci PlayStation dnes překvapivě oznámili PC verzi dosavadní PS5 exkluzivity Ratchet & Clank: Rift Apart. Hra vyšla v červnu roku 2021 a zařadila se mezi nejvýraznější tituly z počátku aktuální konzolové generace. Historie série však sahá až do 2002, kdy vyšel první díl. Žádný z dosavadních dílů ale nikdy nevyšel na počítačích, takže značka s Rift Apart zažije na této platformě svou premiéru.

Za vývojem PC verze stojí studio Nixxes Software, které se naposledy postaralo o vývoj portů her Marvel's Spider-Man Remastered a Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Vývojáři lákají na využití ray tracingu (odlesky a stíny), odemčený framerate, podporu širokoúhlých monitorů a ovládání, které bude uzpůsobeno pro hraní na klávesnici a myši. Chybět nebude ani podpora funkcí ovladače DualSense. Hra bude dále využívat technologie jako NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2 a Intel XeSS.

Ratchet & Clank: Rift Apart vyjde na PC (Steam) 26. července. Výše v náhledu se můžete podívat na nový trailer. Bližší informace o hře vám nabídne naše recenze PS5 verze.

Ratchet & Clank: Rift Apart míří na PC, známe datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama