Remake Duke Nukem 3D s oficiální stránkou
Novinka Remake Duke Nukem 3D s oficiální stránkou

Remake Duke Nukem 3D s oficiální stránkou

Michal Burian

Michal Burian

10

Byly spuštěny oficiální webové stránky remaku slavného akčního titulu Duke Nukem 3D + nové informace.

Reklama

Pamatujete si ještě na zprávu, v níž jsme vás informovali o skupině fanoušků, která dostala povolení od Gearbox Software a Take-Two, že může vytvořit remake slavného akčního titulu Duke Nukem 3D? Pokud ano, pak vás určitě bude zajímat, že nedávno byla spuštěna velmi profesionálně vypadající webová stránka a hra konečně dostala oficiální jméno.

Od 24. listopadu aktuálního kalendářního roku se hra jmenuje Duke Nukem 3D: Reloaded a podle dostupných informací nabídne kromě přepracovaného grafického kabátku také singleplayerové epizody a chybět nebude ani multiplayer. Vše navíc poběží na uznávané technologii Unreal Engine 3, takže o efekty a pěkné lokality by neměla být nouze.

Na homepage prozatím nefunguje registrace, ta se pravděpodobně spustí až s chystanou betou. Pokud máte zájem se do betatestování dostat, doporučujeme vám bedlivě stránky sledovat a až bude přístupná registrace, tak se ihned registrovat. Prozatím na stránkách naleznete pouze základní informace o hře a galerii artworku. V brzké době by se ale měly objevit první obrázky ze hry a videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama