Režisér Toshihiro Nagoshi potvrdil vývoj nové Yakuzy
Yakuza Kiwami Novinka Režisér Toshihiro Nagoshi potvrdil vývoj nové Yakuzy

Režisér Toshihiro Nagoshi potvrdil vývoj nové Yakuzy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

15

Příběh Kazumy Kiryu už ale nebude pokračovat.

Reklama

Na letošním udílení cen Famitsu Awards 2016 získala hra Yakuza 6: The Song of Life od široké veřejnosti ocenění Excellence Award. V návaznosti na ocenění se generální režiséra série Yakuza Toshihira Nagoshi zeptala šéfredaktorka Famitsu Katsuhiko Hayashi, jestli v budoucnu plánuje nějaké další díly série.

Nagoshi měl kupodivu hodně co říct. První věc se týká ještě Yakuzy 6. Režisér zmínil, že je titul označován jako "poslední kapitola Kazumy Kiryu" a tak nechce najednou říct něco jako "Jenom jsme si dělali legraci!" a pokračovat v jeho příběhu dál. Osobně takový přístup opravdu vítám, protože když něco skončí, má to být opravdu konec.

Nagoshi momentálním hlavním cílem je touha vytvořit novou Yakuzu: "A nemyslím si, že je to nutné zúžit pouze na jediný titul. Může se jednat o celou sérii několika her. Pro Yakuzu 6 jsme totiž vytvořili Dragon Engine, ale samotný herní engine nebude úplně dokončen, dokud neskončíme s vývojem druhého nebo až třetího titulu. Já sám už pracuji na další hře. A myslím si, že zanedlouho budeme mít příležitost mluvit o vývoji další hry, která se ještě nachází v relativně rané fázi vývoje."

Připomínáme, že nejnovější díl série Yakuza s číslovkou 6 se v Japonsku začal prodávat v prosinci loňského roku, ale do Evropy se dostane až počátkem roku 2018. Předtím se ještě můžeme těšit na Yakuza: Kiwami, jejíž start je naplánován na západě na 29. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama