Rocket League dostane basketbalový mód
Rocket League Novinka Rocket League dostane basketbalový mód

Rocket League dostane basketbalový mód

Jan Kalný

Jan Kalný

14

Šílenství nepřestane. Po hokeji nám tvůrci připravili basket. <strong>Aktualizováno o detaily ohledně kolaborace s vývojáři Dying Light.</strong>

Reklama

Původní zpráva: Už je to přes osm měsíců, co minulý rok v červenci na PS4 a PC vyšlo Rocket League. To se letos 17. února podívalo také na Xbox One. A autoři s Psyonix se rozhodli nám ukázat jejich nový připravovaný mód - basket.

„Březnové šílenství se blíží a je to perfektní čas k ukázání nového módu, na kterém jsme pracovali - Rocket League Hoops,” dočteme se v oficiálním tweetu. Zatím není jisté, kdy se samotného módu dočkáme, ale je jisté, že to bude šílenost.

Přidejte si na buginu v Dying Light potisk Rocket League

Aby toho nebylo dneska co se týče Rocket League málo, na oficiálním Youtube kanále Dying Light se objevilo video, které láká na potisk Rocket League, který si můžete na svou buginu zdarma dát. Stačí jít na tento web, přihlásit se a zadat „LightMyRocket” (bez uvozovek).

Rocket League samozřejmě nezůstane tímto partnerstvím nedotčeno a naopak dostane něco na motivy Dying Light. Vývojáři z Techlandu ani Psyonix se ale nepodělili, o co přesně půjde. Možností ale není hodně a kromě vlajek nebo antén může jít i o samotnou buginu, jako tomu bylo i v případě „cross-overů” s Návratem do budoucnosti a nedávno také s Batmanem, resp. Batman v Superman.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama