Rocket League se připravuje na druhé placené DLC
Rocket League Novinka Rocket League se připravuje na druhé placené DLC

Rocket League se připravuje na druhé placené DLC

Jan Kalný

Jan Kalný

6

Přídavek „Revenge of the Battle-Cars” přidá pár nových aut, obtisků, čepiček, antén a dalších věcí.

Reklama

První DLC pro Rocket League už si odbylo svou premiéru před více než měsícem a je tak nejvyšší čas přivítat DLC druhé. To tentokrát nese název Revenge of the Battle-Cars a přidává o něco více věcí než to předchozí.

Jedná se konkrétně o dvě klasická auta ze Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars (nebo prostě SARPBC), a to Scarab a Zippy; 12 obtisků (šest pro obě nová auta), tři nové typy barev (Toon Glossy, Toon Matte, Toon Wood), dvě nová kola, dva nové boostery, šest nových čepiček, dvě nové antény a samozřejmě také pět nových trofejí/achievementů.

Ti z vás, co ale nechtějí na toto DLC přispět pouhé čtyři dolary (tzn. necelých 100 korun) se nemusí obávat, protože i na ně čeká nějaký ten nový obsah. A to přesněji řečeno alternativní verze dvou arén - Urban Station v noci a Utopia Coliseum za soumraku.

Spolu s DLC, které vyjde v průběhu října, vyjde také nový update, nabízející další komunitní a státní vlajky, hudbu a předměty pro úpravu.

Ale ani tím oficiální oznámení na Steamu nekončilo. Tvůrci se totiž podělili o jednu velmi šťastnou zprávu, která určitě potěší všechny hráče. Tyto dvě „nové” arény budou totiž na nějakou dobu posledními klasickými. Můžeme se tak relativně brzo těšit na různé šílené, nekonvenční a možná i asymetrické arény, které tvůrci už nějakou dobu plánují.

Na závěr se ještě můžete podívat na nový trailer spolu s novými obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama