Rozhodněte o nejočekávanější hře roku 2014
Novinka Rozhodněte o nejočekávanější hře roku 2014

Rozhodněte o nejočekávanější hře roku 2014

Michal Burian

Michal Burian

129

Her je skutečně mnoho. Vybrat by si měl každý.

Reklama

Ládování cukrovím, jednohubkami nebo chlebíčky a dlouhé vysedávání u televize či hraní her je bohužel minulostí. Rok 2014 je tu a s ním i pro mnohé z nás první pracovní nebo školní den v novém roce. Nastala tak vhodná doba se podívat na připravované hry, které během následujících dvanácti měsíců budou vycházet. A že jich nebude málo.

Čeká nás například Thief, Murdered: Soul Suspect, Zaklínač 3, Daylight, South Park: The Stick of Truth, Dark Souls II, Titanfall, inFamous: Second Son, Age of Wonders 3, Elder Scrolls Online, Wolfenstein: The New Order, MXGP, LEGO The Hobbit, Watch Dogs, Metal Gear Solid: Ground Zeroes, DriveClub, Quantum Break, The Crew, Destiny, Hellraid, The Sims 4, The Division, Dying Light, Mad Max, Project C.A.R.S., Dragon Age: Inquisition, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Diablo 3: Reaper of Souls, Fable Anniversary, The Amazing Spider-Man 2, Hotline Miami 2: Wrong Number, Sniper Elite 3 a také nové Halo pro Xbox One, které se bude zřejmě jmenovat jednoduše Halo 5.

Těch her bude pochopitelně mnohem víc, už teď se dá počítat s tím, že se na pultech obchodů objeví nové Call of Duty, Need for Speed, FIFA, NHL, NBA či Assassin’s Creed.

Jelikož je těch her opravdu spousta a my nechceme na žádnou zapomenout, tak jsme se rozhodli vám dát možnost hlasovat prostřednictvím formuláře přes Google. Dole v kolonce napište název vámi vybrané hry, která vyjde v roce 2014.

Anketa bude ukončena 29. ledna 2014. Následně zveřejníme výsledky. Abychom vás malinko motivovali, tak vybereme několik z vás, kteří od nás obdrží hru. Nezapomeňte tedy uvést i vaši přezdívku na Zingu. Pokud ji nechcete uvádět, tak nemusíte, pak ale nebudete zařazeni do slosování o hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama