Rozloučení šéfredaktora a konkurz na nového
Novinka Rozloučení šéfredaktora a konkurz na nového

Rozloučení šéfredaktora a konkurz na nového

Michal Burian

Michal Burian

121

Něco končí, něco nového začíná.

Reklama

Je tomu pár dnů, co jsem se dohodl s majiteli Zing.cz, který vlastní společnost Xzone s.r.o., na odchodu z pozice šéfredaktora magazínu. Po dlouhém zvažování jsem se rozhodl opustit web, kterému jsem před devíti lety vdechnul život. Loučení to není jednoduché, Zing jsem vždy považoval za své dítě, které mi ale nikdy nepatřilo. Teď už budu mít děti pouze tři 😊. Než začnou spekulace o důvodech mého odchodu, tak jen dodám, že odejít ze Zingu byl můj nápad a Xzone mi vyhověli. Letos v září mi bude 30 a chci se ve svém profesním životě posunout a třeba čelit i nové výzvě.

„Michalovi bych chtěl poděkovat za jeho nasazení a energii při vedení časopisu Zing.cz,“ napsal Jiří Pospíšil, jednatel Xzone s.r.o.

Jsem opravdu rád, že jsem byl součástí projektu jménem Zing (přezdívaný cink) a že se nám všem, co jsou nebo byli do Zingu zapojeni, podařilo dostat magazín takto vysoko a udělat z něj stálici českého internetu o videohrách.

Rozloučení šéfredaktora a konkurz na nového

Každý příběh ale jednou končí a tomu mému na Zingu pomalu zvoní. Za devět let se toho v mém životě mnoho změnilo a mnoho jsem se toho naučil, někdy jsme pochopitelně dělali chyby a několikrát jsme se vybrali špatnou cestou, ale to vše k životu patří. Chybovat je lidské, nejsme přece žádní roboti. Tou nejzásadnější událostí v mém životě jsou tři úžasné, někdy samozřejmě zlobivé děti, kterým jsem ochoten dát vše, co k životu potřebují. Podobně jako jsem to činil u Zingu celou tu dobu, minimálně z mého pohledu.

Chtěl bych vám, čtenářům, na tomto místě poděkovat za úžasné roky strávené po vašem boku. Psal jsem to již mnohokrát a napíšu to znovu, bez vás by Zing nemohl existovat. Magazín bez čtenářů zkrátka není magazínem. Proto vám patří velké díky za to, že jsem mohl vést tento web a každý den vám společně s úžasnými kluky z redakce přinášet novinky a články z herního světa.

Je čas se rozloučit. Všem vám moc děkuji a přeji vám, ať se vám v životě daří a splní se vám vše po čem toužíte. Já ještě nějakou dobu web povedu a postupně vše předám svému budoucímu nástupci, kterého do funkce uvedu a vše potřebné mu ukážu. Poté se odmlčím, ale určitě budu Zing.cz sledovat. Přece jen, nechal jsem tu devět let svého života. To není zrovna málo…

Pokud máte zájem, na pozici šéfredaktora Zingu bylo vypsané výběrové řízení, tak se podívejte na Jobs.cz, kde naleznete potřebné informace. A kdo ví, třeba zrovna vy budete novým šéfredaktorem.

A pokud se mnou chcete zůstat v kontaktu i po mém odchodu, nejlepší bude Facebook, Twitter nebo Skype (michal-burian), kde se můžeme snadno spojit a pokecat. Tak se mějte, užijte si léto, dovolené/prázdniny a nezapomeňte pařit!

Michal „Miky“ Burian

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama