Samurai Shodown na Xboxech a demo Kingdom Hearts: Melody of Memory
Samurai Shodown Novinka Samurai Shodown na Xboxech a demo Kingdom Hearts: Melody of Memory

Samurai Shodown na Xboxech a demo Kingdom Hearts: Melody of Memory

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Dále Kirby Fighters 2, adventura Tasomachi, nové japonské vláčky a mnoho dalšího.

Reklama

Samurai Shodown

Vývojáři ze studia SNK vydájí ještě do konce tohoto roku hru Samurai Shodown ve verzi pro Xbox Series.

Samurai Shodown má za sabou celosvětový úspěch jako série, datovaná již od svého prvního vydání v roce 1993. Od posledního pokračování sice uplynulo více než 10 let, ale prý teď nastal ideální čas, aby se Samurai Shodown vrátil se zbrusu novou hrou. Díky Unreal Enginu 4 také ve velice detailní grafice a s novou hratelností.

Příběh hry bude zasazen do období asi rok před prvním dílem, kdy se válečníci a bojovníci z různých zemí a se svými vlastními cíli spolu chystají bojovat a naplnit tak své osudy.

Nový Samurai Shodown má věrně reprodukuje herní mechaniky a atmosféru prvních dílů a má přinést stejně napínavé a vzrušující, intenzivní, epické bitvy.

Samurai Shodown je aktuálně k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadium a prostřednictvím Epic Games Store pro PC.


Kingdom Hearts: Melody of Memory

Společnost Square Enix chystá v polovině října vydat zdarma demo hry Kingdom Hearts: Melody of Memory. Ta má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 11. listopadu a hned 13. listopadu na západě.

Níže se podívejte na celou show "Kingdom Hearts: Melody of Memory TGS 2020 Online Special".


Kirby Fighters 2

Po prvotním nechtěném úniku Nintendo oficiálně oznámilo a hned vydalo pro Switch hru Kirby Fighters 2. K dispozici je prostřednictvím eShopu Nintenda za 499 Kč.

Kirby Fighters 2 přináší do každé bitvy 17 nejznámějších kopírovacích schopností, prakticky z celé série Kirby. Najdete zde Sword a Cutter, ale také jednu úplně novou Kirbyho schopnost Wrestler.


Fault - Milestone Two Side: Below

Vydavatel Phoenixx a vývojáři z Alice in Dissonance vydali na letošním Tokyo Game Show upoutávku na svou hru Fault - Milestone Two Side: Below. Jde o pokračování hry Fault - Milestone Two Side: Above ze srpna roku 2015.

Fault – Milestone Two Side: Above je filmový vizuální román, který se odehrává hned po událostech z Milestone One. Přidáním nového 3D systému kamery nabídne Fault – Milestone Two vtáhnout hráče ještě víc do děje. Toto pokračování ale obsahuje opravdu hodně spoilerů z prvního příběhu, proto fanoušci doporučují nejprve projít první díl.

Fault - Milestone Two Side: Above je ve vývoji pro PlayStation 4, Switch a pro PC.


Tasomachi

Vydavatel Playism a vývojáři z Oribtal Expressu vydali nový trailer k adventuře Tasomachi. Hrdinkou je mladá dívka Yukumo, která cestuje ve své vlastní vzducholodi. Tato vzdušná loď je její chloubou, ale při návštěvě jednoho východního města, kde musí zařídit nějaké pochůzky, se její vzducholoď náhle porouchá. Rozhodne se prozkoumat město a najít díly k opravě. Město je ale úplně tiché, bez života. nenachází žádné stopy po lidech, kteří tam žili, jedinými obyvateli jsou podivné kočičí bytosti.

Tasomachi je dobrodružná hra vytvořená Illustrator Clubem a Orbital Expressem, ve které můžete volně prozkoumávat orientální fantasy město a je v současné době ve vývoji pro PC. Plánované celosvětové vydání přes Steam je rok "někdy v roce 2021".


Densha de GO!! Hashirou Yamanote Sen

Square Enix během letošní online akce Tokio Game Show uveřejnil celkem 16 minut z hraní vlakové simulace Densha de GO!! Hashirou Yamanote Sen.

Na hře pracují Visual Works, kteří doslova hrají ústřední roli při výrobě vysoce kvalitního videoobsahu pro Square Enix. Hra představuje 30 skutečných stanic a reálné městské scenérie, které můžete vidět podél Yamanote Line. Nabízí také několik variací denního času a počasí. Změny času a počasí se pak nastavují podle vašeho zadání mise, ale lze je také libovolně nastavit v režimu Free Drive.

Do hry je převedena vnitrostátní linka Yamanote včetně stanice Takanawa Gateway, což je po 49 letech první nová stanice na trati. Od jeho otevření v březnu 2020 tedy uplynulo asi půl roku a pokud jste ji ještě nenavštívili, proč si to nechat ujít aspoň ve hře.

Hlavním lákadlem je moderní linka Yamanote Line, ale můžete vyzkoušet i čtyři staré linky Yamanote, které dnes mohou působit trochu nostalgicky. Densha de GO!! Hashirou Yamanote Sen ale obsahuje také linky a vlaky, které jezdí souběžně s Yamanote Line, včetně linek Saikyo, Keihin-Tohoku, Ueno-Tokio a Narita Express. Tyto vlaky totiž mohou jezdit po některých paralelních úsecích Yamanote Line a najdete zde také linku Sobu, populární v arkádové verzi hry, jezdící mezi Ichigayou a Akihabarou.

Densha de GO!! Hashirou Yamanote Sen má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 (také ve VR verzi) již 3. prosince a později také pro konzoli Switch.

Níže se podívejte na první záběry z hraní v časech od 12:34 do 13:35, 15:36 až 16:32, 22:31 až 32:54 a VR režim je představen v čase od 35:50 do 39:56.


Cotton Reboot!

Beep společně se Success vydali oficiální trailer k nově ohlášené hře Cotton Reboot!, která má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a Switch 25. února 2021. V plánu je vydání i pro PC.

Cotton Reboot! vychází z verze hry Cotton pro X68000, která byla upravena z původní arkádové verze. Do hry sice byl přidán nový režim Arrange Mode, přizpůsobený aktuálnímu hardwaru, obsahuje ale také původní verzi hry.

Zdroj: SNK, Playism, Square Enix, Phoenixx

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama