DLC pro OP: PW4 a The Legend of Heroes: Trails ve vývoji
One Piece: Pirate Warriors 4 Novinka DLC pro OP: PW4 a The Legend of Heroes: Trails ve vývoji

DLC pro OP: PW4 a The Legend of Heroes: Trails ve vývoji

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále série Fault, plus verze KonoSuby, třetí Azure Striker Gunvolt a další vizuální romány.

Reklama

One Piece: Pirate Warriors 4

Bandai Namco vydalo první upoutávku pro nové DLC ke hře One Piece: Pirate Warriors, kterou je postava Charlotte Smoothie. Ta má letos v létě vyjít jako součást balíčku Cake Island Pack spolu s Charlotte Crackerem a Vinsmoke Judgem.

Smoothie je 14. dcera rodiny Charlotte. Funguje jako jediná ženská členka Tří sladkých velitelů pirátů Big Mom a také jako Džusovou ministryní džusu Totto Landu. Smoothie využívá sílu ovoce Wring-Wring a dokáže díky tomu absorbovat okolní vlhkost a poté ji použít na nepřátele kolem sebe. Absorbovaná vlhkost dokáže zvýšit její specifické útoky a velké množství kapaliny ji změní do obří podoby, kdy pak mají její útoky širší účinnost a působí na všechno, co je v dohledu.

One Piece: Pirate Warriors 4 vyšla pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC v březnu. Titul si můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


The Legend of Heroes: Trails

Během Famitsu x Game no Dengeki Summer 2020 Live Stream Fesu oznámil prezident Falcomu Toshihiro Kondo start vývoje další Trails hry ze série Legend of Heroes. Nová hra, jejíž název nebude The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki II prý již do jisté míry pokročil a představí hráčům úplně nové prostředí.

Kondo také prozradil několik nových drobností ohledně The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki. Dohrání hlavního příběhu Kondovi zabralo více než 40 hodin a to v případě, že použil rychlé převíjení scén událostí.

Falcom do budoucna chystá vydat vylepšenou verzi dungeonu True Reverie Corridor nazvaný True Reverie Corridor EX, který kromě zvýšení maximálního levelu postav přinese nové vedlejší aktivity a různé odměny.

Minihra Magical Girl Alisa RS zabere na délku poměrně hodně času, protože obsahuje poměrně velký počet různých stageí a příběhových scén. Podle vývojářů jde přesně o ten typ hry kdy "Si myslíte, že už budete hrát jenom chvíli, ale pořád to nekončí."

Vydání The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki se chystá v Japonsku pro PlayStation 4 už 27. srpna.

DLC pro OP: PW4 a The Legend of Heroes: Trails ve vývoji

Azure Striker Gunvolt 3

Na akci BitSummit Gaiden zaměřené na indie hry, oznámila Inti Creates nejnovější díl série Azure Striker Gunvolt. Jde o přímé "modré" pokračováním Azure Striker Gunvolt (2014, 3DS) a Azure Striker Gunvolt 2 (2016, 3DS), které přivádí zpět akčního supervizora Keijiho Inafuneho (LEVEL5) a režiséra Yoshihisu Tsuda, kteří spolupracovali také na prvních dvou hrách. Společně chtějí opět vytvořit ultra-rafinovanou 2D akci, ale posunout ji na další úroveň. To má zajistit i zcela nová hlavní postava jménem Kirin.

Inti Creates oznámila hru Azure Striker Gunvolt 3 pro Switch, ale datum vydání ještě nebylo oznámeno, protože "teprve začali s vývojem".

Japonská verze upoutávky zde.


KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! Labyrinth of Hope and the Gathering of Adventurers! Plus

Entergram vydal úvodní film z dungeon RPG KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! Labyrinth of Hope and the Gathering of Adventurers! Plus, ve kterém můžete slyšet tematickou píseň Stand Up, kterou nazpívala Machico, text Asue Sakura (TRYTONELABO), hudba a aranžmá Yujiro Okano (TRYTONELABO).

Vydání KonoSuby: God’s Blessing on this Wonderful World! Labyrinth of Hope and the Gathering of Adventurers! Plus je naplánováno pro PlayStation 4 a Switch na 27. srpna.

Plus verze přidává do hry Goblin Dungeon (odekne se postupným průchodem příběhové linie), 20 nových guildových questů a nové GC události, další nové příšery včetně Griffonů, Mantikor, Assault Antů, Goblinů a dalších.

V nemu hry teď najdete i Monster Dictionary, který se bude zaplňovat s každou poraženou příšerou, půjde přepínat mezi Arranged a Original verzí hudby na pozadí a mnoho dalšího.


TroubleDays

Qureate vydá 9. července přes eShop Nintenda digitální verzi vizuálního románu TroubleDays pro Switch. Bude podporovat anglické, japonské a čínské (zjednodušené i tradiční) titulky.

TroubleDays nabídne milostnou adventuru, ve které se v Akihabaře ocitnete s ​​naivním sukubem. Pro statické obrázky ve hře je použit engine E-mote, který dokáže ilustrace převést do trojrozměrného vzhledu a plynule je rozpohybovat tak, že budou všechny postavy jako by byly živé.

DLC pro OP: PW4 a The Legend of Heroes: Trails ve vývoji

Piofiore: Fated Memories

Aksys Games vydají letos v říjnu vizuální otome román Piofiore: Fated Memories ve verzi pro Switch na západě. Hra poprvé vyšla v Japonsku pro PS Vitu v říjnu roku 2018, pak v červenci 2019 následovala Switch verze.

Hlavní hrdinkou je Liliana Adoronato, která se narodila a vyrostla v kostele v centru italského města Burlone. Toto město si ale rozdělily tři zločinecké organizace a Lili zjistí, že se ocitla doslova uprostřed jejich válečného konfliktu. Setkání s vůdci rodin Falzone, Visconti a Lao-Shu ji vystaví nebezpečí a jakmile je Lili vtažena do temného světa mafie, uvědomí si, že už se nikdy nevrátí.


Fault - Milestone Two Side: Above

Vývojáři z Alice in Dissonance oznámili, že se vizuální román Fault - Milestone Two Side: Above, který vyšel v září 2015 na PC, dostane díky společnosti Phoenixx na PlayStation 4 a Switch.

Fault - Milestone Two Side: Above je filmový vizuální román, který se odehrává hned po událostech z Milestone One. Přidáním nového 3D systému kamery nabídne Fault - Milestone Two vtáhnout hráče ještě víc do děje. Toto pokračování ale obsahuje opravdu hodně spoilerů z prvního příběhu, proto fanoušci doporučují nejprve projít první díl.

DLC pro OP: PW4 a The Legend of Heroes: Trails ve vývoji

Fault - Milestone Two Side: Below

Pokračovat budeme podobně, tady vydavatelem Phoenixx a vývoji ze studia Alice in Dissonance. Ti společně vypustili první krátkou upoutávku na Fault - Milestone Two Side: Below, což je přímé pokračování hry výše. Vývojáři také potvrdili, že rovnou vyvíjí verze pro PlayStation 4 a Switch. Do současné doby totiž bylo potvrzeno vydání pouze pro PC (přes Steam), ke kterému má dojít ještě letos.


Zdroj: Bandai Namco, Games Talk, Phoenixx, Inti Creates, Entergram

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama