SAO: Alicization Lycoris odloženo a Robotics;Notes v říjnu
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka SAO: Alicization Lycoris odloženo a Robotics;Notes v říjnu

SAO: Alicization Lycoris odloženo a Robotics;Notes v říjnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále si představíme německé fotbalisty z Captaina Tsubasy a nové DLC pro Kakarot.

Reklama

Robotics;Notes Elite & DaSH Double Pack

Tři dny po vydání kompilace Robotics;Notes Elite & DaSH Double Pack v Severní Americe, vypustí tyto dvě hry společnost Spike Chunsoft ve verzích pro PlayStation 4 a Switch 16. října i v Evropě. Robotics;Notes Elite a Robotics;Notes DaSH vlastně vůbec poprvé vyjdou fyzicky na západě v kolekci Robotics;Notes Elite & DaSH Double Pack, doplněný o sadu čtyř odznáčků.

S Robot Clubem budete moci prozkoumat ostrov Tanegashima. Obě hry nabízí složitý, větvící se příběh, rozvíjející se ve více než 60 hodinách hraní.

Robotics;Notes Elite a Robotics;Notes DaSH budou celosvětově od 13. října k mání také přes Steam ve verzi pro PC.

Oficiální stránku série Robotics;Notes najdete zde.


Dragon Ball Z: Kakarot - A New Power Awakens - Part 1

A začneme blok společnosti Bandai Namco. Od 28. dubna mohou majitelé Season Passu stáhnout do Dragon Ballu Z: Kakarot nový přídavek v podobě DLC A New Power Awakens - Part 1. Vývojáři CyberConnect2 k tomuto add-onu uvolnili startovní trailer.

V této první části dodatečného obsahu si hráči mohou odemknout transformace Super Saiyan God Vegeta a Super Saiyan God Goku, které mohou využít i v hlavním příběhu.

Vegeta a Goku spolu budou bok po boku bojovat proti Beerovi, které v této epizodě zastupuje finálního bosse. Beerus bude na úrovni 250 a bude opravdu těžké jej porazit. Hráči dokonce nebudou moci použít úplně celou výbavu a všechny schopnosti. Producent hry Hara Ryousuke sám uvádí že: "Beerus je tak silný, že je porazí 1 z 10!"

Dragon Ball Z: Kakarot je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC. Koupit jej můžete v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpress.sk.

Japonskou verzi traileru najdete zde.


Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Bandai Namco vydalo nový trailer k fotbalové "simulaci" Captain Tsubasa: Rise of New Champions, ve kterém nám představí německé hráče týmu German Junior Youth. Konkrétně je to Hermann Kaltz, Franz Schester, Deuter Muller, Karl Heinz Schneider a Cornelius Heine

Captain Tsubasa: Rise of New Champions má v letošním roce vyjít celosvětově pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC.


Sword Art Online: Alicization Lycoris

A teď ta špatná zpráva. Bandai Namco díky pandemii COVID-19 odložilo vydání Sword Art Online: Alicization Lycoris z původně oznámeného konce května až na 9. července v Japonsku a na 10. července na západě. Titul bude k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC.

Producent hry Sword Art Online: Alicization Lycoris Yosuke Futami vydal k odkladu vysvětlující zprávu. Nevyhnutelné zpoždění vývoje je způsobeno probíhající pandemií COVID-19 a proto se Bandai Namco rozhodlo odložit vydání hry, aby ochránilo zdraví a bezpečnost svých zaměstnanců.

Naštěstí se můžeme aspoň podívat na celou řadu nových gameplay videí.

První Story & Game trailer

Druhý Story & Game trailer

Oznámení data vydání

Příběhová TV reklama

Internetová reklama

Zdroj: Bandai Namco, Spike Chunsoft

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama