Se Zingem budete mít Gamescom 2015 na dlani
Speciály Článek Se Zingem budete mít Gamescom 2015 na dlani

Se Zingem budete mít Gamescom 2015 na dlani

Michal Burian

Michal Burian

25

Čerstvé zprávy ze světa her, obsáhlé dojmy od našich dvou redaktorů přímo z místa činu, videoblogy a mnoho dalšího. Na co se můžete těšit a kdy to celé vypukne?

Reklama

Druhý největší svátek pro hráče se blíží závratným tempem. Dveře kolínského výstaviště se otevřou už příští týden a my budeme u toho. V úterý a ve středu vás čekají tiskové konference a v dalších dnech vás budeme zásobovat našimi vlastními články přímo z místa dění, kde si na vlastní oči a ruce vyzkoušíme připravované tituly a vyslechneme prezentaci nejedné hry.

Na Zingu v průběhu příštího týdne nenajdete pouze čerstvé zprávy o připravovaných hrách, hromadu videí a obrázků, které pro vás budeme připravovat z České republiky, ale především naše vlastní dojmy. Do Kolína nad Rýnem za Zing.cz odjede matador Marek Tvrdý a Filip Němec. Právě tahle dvojice vás bude zásobovat články s dojmy, postřehy z výstaviště a chybět nebudou ani populární videoblogy, z nichž se dozvíte, co kluky v Německu čeká a jaké mají dojmy z toho, co už viděli a hráli.

Čerstvé zprávy, videa, obrázky, obsáhlé dojmy od našich dvou redaktorů, videoblogy a mnoho dalšího.

Bez nadsázky toho bude tento rok na Zingu mnohem víc, než kdykoliv předtím. Marek s Filipem mají velmi nabitý program. Zahrají si, nebo uvidí prezentace připravovaných titulů, včetně Mad Max, Warhammer: End Time, XCOM 2, Crossout, The Technomancer, Star Wars: Battlefront, Need for Speed, Mirror's Edge Catalyst, Fallout 4, Quantum Break, Forza Motorsport 6, Gears of War 4, Halo 5: Guardians, velkou expanzi pro Dying Light, Battleborn, Rise of the Tomb Raider nebo Total War: Warhammer a spoustu dalších titulů, některé ještě nemáme potvrzené, tak nechceme nic slibovat.

Stoprocentně vám ale můžeme potvrdit, že se zúčastníme uzavřené prezentace veleočekávané Mafie III, abychom vám přinesli informace, po kterých prahnete.

Zatím vám Marek s Filipem posílají krátký vzkaz: "Gamescom je pro nás Evropany největší herní svátek a jsme si vědomi, že ne každý se na něj může podívat. Chceme vám, našim čtenářům, nejen přinést co nejrychleji a nejkvalitněji získané informace ale také ukázat výstavu jako takovou. Kromě neustálého přívalu novinek vás tak občas potěšíme i záběry a fotkami přímo z dějiště výstavy a občas uvidíte i naše zpocené obličeje, které se vám snaží v pauzách mezi prezentacemi předat nově nabité dojmy z vystavovaných her. Abyste se však nemuseli dívat jen na nás, bereme si jako další cíl přinést vám záběry těch nejlepších cosplayů, na které narazíme :) I přes absenci Sony máme itinerář nabitý až k prasknutí a máme obavy, že si budeme muset někde sehnat stroj času, abychom vše zvládli. Zásoby energy drinků a tuny kofeinu již máme sbalené, takže Ahoj na Gamescomu!"

Jízdní řád tiskových konferencí

Úterý, 4. srpna 2015

Microsoft - 16:00 (záznam)

Středa, 5. srpna 2015

Electronic Arts - 10:00 Blizzard - 12:00

*Sony na Gamescomu své hry ukazovat nebude, prezentaci bude mít až v říjnu v Paříži.

Všechny tiskové konference budete moci sledovat živě na Zing.cz.

Výpravu na Gamescom sponzoruje náš obchod GameExpres.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama