Slavíme třetí narozeniny
Speciály Článek Slavíme třetí narozeniny

Slavíme třetí narozeniny

Michal Burian

Michal Burian

157

Tradice se mají dodržovat, v průběhu dneška spustíme velkou soutěž o hodnotné dárky.

Reklama

Když jsem v pátek večer zasedl k počítači, abych napsal tento článek, blesklo mi hlavou, že za ty tři roky se toho strašně moc změnilo. Nejen v mém osobním a profesním životě, ale také co se týče rodiny, přátel, bývalých spolužáků ze školy, lidí z okolí apod. Někteří z vás na tom budou jistě podobně. Dnešní doba je uspěchaná a člověk nemá pořádně čas se zastavit, vydechnout a zamyslet se nad uplynulým rokem. Já jsem si ten čas našel, možná díky tomu, že dnešní den byl klidnější a nebylo ani takové horko (dalo se sedět u počítače), a zavzpomínal na dobu již minulou. Například když jsem v lednu 2010 dostal šanci založit velký magazín o videohrách ve spolupráci s obchodem Xzone.cz. Popravdě jsem ani chvilku neváhal, byla to příležitost, která, jak říká můj táta, přijde jednou za život. Za pokus to stálo a dnes mohu s klidným svědomím říci, že toho nelituji.

Za tři roky se nám podařilo vybudovat herní magazín, který má slušnou návštěvnost, spolupracuje se všemi distributory z České republiky a s vydavatelskými společnostmi a dokáže vám každý den, včetně víkendů a svátků, nabídnout nové a aktuální informace ze světa her. Neměnil se jenom život, ale také Zing. Ten se neustále rozrůstal o čtenáře, obsah a nové funkce (přehled aktualizací, upozornění na nové komentáře, mobilní verze webu a spousty dalších vylepšení). Také jsme lehce upravovali vzhled, aby web působil přehlednějším dojmem a na homepage se vešlo více článků.

Na to vše jsem velmi pyšný. Je za tím pochopitelně hromada práce od všech lidí z redakce a obchodu Xzone.cz, odříkávání a u mne samotného také omluv přítelkyni, jež si neustále stěžovala, že na ni nemám tolik času, kolik by si přála a podle mého i zasloužila. Snad jí to jednoho dne budu moci vynahradit v plné parádě.

Zpět ale k tématu, z postu šéfredaktora jsem chtěl Zing vždy stavět a prezentovat jako komunitní portál, kde uživatelé mohou vyjádřit svůj názor a v některých případech malinko odbíhat od tématu. Má to své světlé, ale i stinné stránky. Takovou cestu jsem si ovšem vybral a hodlám se jí držet i nadále. Podle mne je to krok správným směrem, pochopitelně musíme čas od času zasáhnout do diskuze a smazat některé příspěvky jako jsou nadávky, spam, nesmyslné komentáře apod., ale to jistě chápete a tolerujete. Navíc vám většinou odešlu soukromou zprávu, kde vás informuji, proč byl váš komentář smazán.

Tou světlejší částí jsou zajímavé komentáře, postřehy a celkově diskuze. Stejně tak z toho pramení moje snaha pořádat hodnotné soutěže o zajímavé dárky. Za ty dlouhé tři roky jsme rozdali spoustu klíčů do uzavřených betaverzí očekávaných her, stejně tak sběratelské edice, exkluzivní tematické předměty i klasické verze her. Zabrouzdal jsem do archivu a zjistil, že jsme pro vás uspořádali přes 60 různých soutěží. Vypíchnout bych mohl třeba plakát s originálními podpisy vývojářů Far Cry 3, velkou soutěž s Assassin’s Creed 3 o trička, USB tomahawk, náramky a klíčenky, Diablo 3 společně s tričkem, tisíc klíčů do Lite verze Alphy Army 3, vánoční soutěž o encyklopedii Assassin's Creed, soutěž o PC verze Battlefieldu 3, sběratelskou edici Driver: San Francisco nebo velké narozeninové soutěže, kde jsme rozdávali opravdu spoustu, ale spoustu her. To bychom si pochopitelně nemohli dovolit bez našich partnerů, kterým tímto děkujeme.

Tradice by se měly dodržovat, během tohoto dne spustíme první soutěž v rámci třetích narozenin, ve které budete moci vyhrát exkluzivní figurku Joela a Ellie, jedinečné novinářské balení obsahující samotnou hru The Last of Us od tvůrců Uncharted, stejně tak DLC Survival pack, USB ve tvaru audiokazety se soundtrackem) a mikiny The Last of Us (velikost L.). V následujících dnes a týdnech se objeví další soutěže o hry pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Doufám, že jste s naší prací spokojeni. Mohu vám slíbit, že se v nadcházejících letech budeme snažit Zing nadále vyvíjet a zlepšovat, psát zajímavé články, přinášet aktuální informace, videa apod., stejně tak přidávat nové funkce. Osobně vám děkuji za zájem o Zing, na který většina z vás chodí i několikrát za den, stejně tak za komentáře, postřehy, kritiku a za spoustu dalšího. Bez vás by Zing nebyl takový jaký je, ba co víc, nejspíš by ani neexistoval. Děkujeme za přízeň a doufáme, že to s námi ještě několik let vydržíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama