Sledujte přímý přenos cen VGA 2011
Novinka Sledujte přímý přenos cen VGA 2011

Sledujte přímý přenos cen VGA 2011

Michal Maliarov

Michal Maliarov

89

Letošní ročník VideoGame Awards se nezadržitelně blíží a od startu nás dělí nějaká ta sobota. Pojďme se připravit.

Reklama

Jako každý rok i letos vysílá kanál SpikeTV přímý přenos prestižních cen Video Game Awards a i letos nesmí chybět žhavé premiéry, zábavná show a nejlepší hry uplynulého roku. Bohužel živé vysílání pro nás znamená přibližně druhou hodinu ranní zítřejšího dne, což se pro většinu rovná hlubokému spánku a desátému snu v pořadí. Ani my nemůžeme slíbit, že budeme střádat noční novinky, to ale neznamená, že vám nemůžeme nabídnout co nejvíce možností, jak se na cenách podílet.

Tak především, všechny základní informace najdete na oficiálních stránkách kanálu SpikeTV, kde kromě nominací naleznete kompletní program na večer (případně noc) a veškeré další detaily. Zajímavou pre-show pořádá i server GameTrailers, který spouští svůj přenos o několik hodin dříve.

Většina z nás kanál Spike nemá, proto nebude od věci připravit si živý stream. Níže naleznete hned tři, které s největší pravděpodobností budou vysílat VGA 2011 bez reklamních bannerů a dalších nehorázností. Po startu samozřejmě naleznete ten nejlepší stream přímo zde v novince.

http://www.twitch.tv http://www.justin.tv http://www.stream2watch.me/live-tv/spike-tv-live-stream

Nyní už nezbývá, než čekat a těšit se, jaké premiéry nás čekají, kdo vyhraje cenu nejlepší hry roku a zda se Valve uráčí představit nám toužebně očekávaný ksicht Gordona Freemana. Uvidíme se zítra, doufejme, že v lepší náladě a s kupou nových oznámení v kapse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama