Souhrn recenzí hry Ratchet & Clank: Rift Apart
Novinka Souhrn recenzí hry Ratchet & Clank: Rift Apart

Souhrn recenzí hry Ratchet & Clank: Rift Apart

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy PlayStation PlayStation 5

Jak si nový díl oblíbené série vede v zahraničí?

Reklama

Již dnes jsme se dočkali prvních recenzí očekávané PlayStation 5 exkluzivity Ratchet & Clank: Rift Apart. Na tu naší se můžete podívat zde, níže pak naleznete souhrn recenzí zahraničních.

Souhrn recenzí hry Ratchet & Clank: Rift Apart
Souhrn recenzí hry Ratchet & Clank: Rift Apart

Comicbook

Ratchet & Clank: Rift Apart je bezpochyby nejlepší hrou, kterou PlayStation 5 nabízí. Od začátku do konce poskytuje zážitek, který je prakticky bezchybný a nedovolí vám odložit ovladač. Nejenže je Rift Apart sám o sobě vynikající, ale zároveň slouží jako ukázka toho, čeho je PS5 schopna. Kromě toho ale také připomíná, že Insomniac Games je jedním z nejlepších studií na světě.

100 %

Daily Star

Celkově jde o fantastický nový titul pro systém PS5 a současně také o nejlepší dostupnou exkluzivní akční hru pro tuto konzoli. Perfektní hra pro horké letní dny.

100 %

GamesBeat

Zbožňuji Ratchet & Clank: Rift Apart, protože je to zábavné a krásné dobrodružství. Nejde zde o to, abyste na otevřené mapě narazili na cíle a vedlejší aktivity. A takové hry já mám rád.

100 %

Power Unlimited

Ratchet & Clank: Rift Apart možná není nejlepší, nejpůsobivější nebo emocionálně nejsilnější hra, ale je to jedna z nejkrásnějších a především nejzábavnějších her, které kdy byly vytvořeny. Jde o titul, který by si měl zahrát každý majitel PS5.

95 %

God is a Geek

Ratchet & Clank: Rift Apart je hra, na kterou jste čekali, nabízí totiž mnohem více, než jen skvělou grafiku a hratelnost.

95 %

4Players

Společnost Insomniac Games v průběhu let přinesla spoustu dobré i velmi dobré tituly, ale tento Ratchet & Clank je animované mistrovské dílo.

91 %

GamingBolt

Hra Ratchet and Clank nabízí neuvěřitelný arzenál zbraní, napínavé souboje, okouzlující příběh plný sympatických postav a vizuální efekty, ze kterých vám budou oči přecházet: Rift Apart je možná nejlepší hrou v sérii.

90 %

IGN Italy

Ratchet & Clank: Drift Apart je vizuální mistrovské dílo a veselá hra, která bohužel nedokázala inovovat svůj žánr a je až příliš předvídatelná.

84 %

Eurogamer Italy

Rift Apart je titul, který série Ratchet and Clank potřebovala. Insomniac vytvořil neuvěřitelně zábavnou hru. Bohužel jistá nestabilita (i po day one patchi) brání hře dosáhnout vyššího hodnocení, ale jsme si jisti, že tyto problémy budoucí aktualizace opraví.

80 %

Metro

Grafika je naprosto úchvatná, ale hratelnost je předvídatelná a překvapivě nezáživná, protože hra nedokáže využít svých technických výdobytků k ničemu víc než k prosté podívané.

70 %

Hra vychází 11. června exkluzivně na PlayStation 5. Titul si můžete předobjednat v obchodě Xzone, kde získáte i originální tričko jako dárek.

Souhrn recenzí hry Ratchet & Clank: Rift Apart
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama