Stahujte Xbox aplikace pro mobilní zařízení
Xbox 360 Novinka Stahujte Xbox aplikace pro mobilní zařízení

Stahujte Xbox aplikace pro mobilní zařízení

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

Microsoft vypustil hned dvě nové aplikace pro propojení vašeho smartphonu či tabletu a účtu na konzoli Xbox360.

Reklama

Jedná se o aplikace My Xbox Live pro mobilní operační systém iOS (iPhone, iPad) a Xbox Companion pro Windows Phone 7, které jsou v současné době ke stažení na online obchodech zcela zdarma. Ve svých funkcích se ale liší.

My Xbox Live dovoluje napojit se na váš Xbox Live profil, chatovat s kamarády, sledovat seznam achievementů, upravovat avatara a vůbec mít dokonalý přehled o všem, co se na vašem herním profilu šustne. Jedná se tedy víceméně o informativní aplikaci.

Xbox Companion pro mobilní systém Windows Phone 7 jde ale mnohem dál. Nejen, že slouží jako předchozí aplikace a nabízí přístup k vašemu profilu, ale dokáže fungovat i jako dálkový ovladač pro váš Xbox, skrze který není problém spouštět hry a aplikace, brouzdat internetem či ovládat Dashboard.

Bylo nad slunce jasné, že Microsoft nechá ty nejlepší funkce právě pro své platformy a Apple tak dostává o něco ořezanější verzi. To však nemění nic na faktu, že se obě aplikace hodí, především pak v případě, že patříte mezi náruživé hráče, co musí mít přístup ke svému profilu kdekoliv a kdykoliv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama