Sword Art Online: Alicization Lycoris vyjde v květnu
Novinka Sword Art Online: Alicization Lycoris vyjde v květnu

Sword Art Online: Alicization Lycoris vyjde v květnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Datum vydání je prakticky totožné pro Japonsko a západ.

Reklama

Bandai Namco a společně s vývojáři z Aqurie oznámili datum vydání Sword Art Online: Alicization Lycoris pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC v Japonsku a na západě. V Evropě a v Severní Americe tedy bude k dostání od 22. května 2020 a v Japonsku od 21. května.

Poprvé si budete moci na vlastní kůži projít příběh anime Sword Art Online: Alicization Lycoris Play, kde se s Kiritem dostanete do prostředí tajemného virtuálního světa Underworld, zasazeného do arku Alicization.

V Japonsku bude k dostání standardní edice pro PlayStation 4 a Xbox One a pro PlayStation 4 i limitovaná edice obsahující speciální obsah na Blu-ray disku, originální soundtrack na CD, originální drama CD, speciální obal na CD a Blu-ray, dramatický skript na CD a speciální booklet (Dengeki NerveGear Vol. 6). Vše zabalen do speciálního limitovaného boxu.

Níže se můžete podívat na trailer, který měl být poprvé k vidění dnes 8. prosince během živého vysílání pořadu Sword Art Online Console Game Series – Looking Back on 2019 with Yoshitsugu Matsuoka od Dengeki Online a byl omylem brzy vypuštěn na YouTube kanálu Bandai Namco Latinoamerica 6. prosince.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama