Testovací laboratoř v Blackhole
Blackhole Novinka Testovací laboratoř v Blackhole

Testovací laboratoř v Blackhole

Michal Burian

Michal Burian

4

Dodatečný level, který vám dovolí prozkoumat tajemné zákoutí testovací laboratoře projektu Endera na Zemi.

Reklama

Pokud jste dohráli Blackhole, máte jistě spoustu otázek. Co se stalo hlavnímu hrdinovi hry Blackhole, že z něj udělali nosiče kafe? Jakými zkouškami vůbec musel člověk projít, aby se na sebevražednou misi zavírání černých děr vůbec dostal? Na tyhle otázky vám odpoví dodatečný level s testovací laboratoří projektu Endera na Zemi.

Pokud Testovací laboratoř není součástí vašeho balení Blackhole, tak DLC koupíte na Steamu do 25. května za zvýhodněných 0,99 EUR. Poté bude balíček stát 1,99€, pro majitele sběratelské edice je ale zcela zdarma. V DLC budete hrát za novou postavu se jménem House. Těšit se můžete na 10 testů, které prověří vaše dovednosti, 20 nových úrovní, nová odhalení v příběhu a 5 nových achievementů. Celkem by Testovací laboratoř měla nabídnout 30 minut herního obsahu.

„Speciální kapitola Testovací Laboratoř Vám odkryje příběh hlavního hrdiny posádky Endera. Ten se v roce 2119 snaží ucházet o pozici kapitána na lodi Endera, nicméně vše nejde zcela podle plánu. Čeká ho nebezpečné prostředí testovací laboratoře, které prověří nejen jeho znalosti o vesmíru, ale také sílu, mrštnost, efektivnost a smysl pro týmovou práci,“ popisuje DLC studio FiolaSoft.

Tvůrci chystají také bezplatný update The End Game, který do hry přidá sadu nových úrovní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama