TGA 2019: Bravely Default II oznámena pro Switch
Novinka TGA 2019: Bravely Default II oznámena pro Switch

TGA 2019: Bravely Default II oznámena pro Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

A vyjde už v příštím roce!

Reklama

Nemůžu si pomoci, ale pro mne je nejlepší zprávou z letošních The Game Awards potvrzení dalšího dílu Bravely Default. Square Enix hodlá Bravely Default II vydat na Switchi už v příštím roce, což nám s konečnou platností potvrzuje, že ukázka z roku 2017, kdy Edea hraje na Switchi, a zpráva z prosince 2018 od Tomoya Asana a Masashi Takahashiho, jsou pravdivé.

TGA 2019: Bravely Default II oznámena pro Switch

Za produkcí Bravely Default II stojí stejní lidé, kteří mají na svědomí Bravely Default a Octopath Traveler, tedy Team Asano, a o vývoj se postaral Claytechworks, kteří jsou autory Bravely Default. Hudební doprovod bude mít na svědomí opět Revo.

Navštívit můžete v současné době teaser internetové stránky, na kterých se můžeme dočíst, že nová skupina postav bude známá jako Heroes of Light. Jejich úkolem je procestovat svět a najít čtyři krystaly. Samozřejmě se setkáme v novém světě i s novými postavami.

Jen v rychlosti, původní Bravely Default je nástupcem RPG Final Fantasy: The 4 Heroes of Light od Square Enixu, které vyšlo na Nintendu DS. První Bravely hra se objevila na Nintendu 3DS v roce 2012 a přímé pokračování s názvem Bravely Second: End Layer pak v roce 2015 (naše recenze zde).

Jak s vám prozatím líbí? Za mne neskutečné nadšení!

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama