The Elder Scrolls V: Skyrim VR míří na PC
Novinka The Elder Scrolls V: Skyrim VR míří na PC

The Elder Scrolls V: Skyrim VR míří na PC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12
Platformy Windows PC

Podporovat bude nejen HTC Vive, ale i Oculus Rift. Koupě VR verze vás zcela přirozeně vyjde na 60 euro.

Reklama

Loni v listopadu jsme se dočkali projektu The Elder Scrolls V: Skyrim VR, speciální verze Skyrimu z roku 2011, která je přizpůsobená virtuální realitě. Tehdy hra vyšla jen na PlayStation VR, nyní však časová exkluzivita zařízení společností Sony končí, a tak míří i na PC. Den, kdy Bethesda přestane pátý díl ságy The Elder Scrolls ždímat, je tedy ještě daleko.

The Elder Scrolls V: Skyrim VR budete moci na PC hrát od 3. dubna, přičemž bude k dispozici pro HTC Vive, Oculus Rift a Windows Mixed Reality. Neopakuje se tudíž případ Falloutu 4 VR, který podporuje jen HTC Vive.

Stejně jako v případě verze pro PSVR platí, že vás čeká kompletní Skyrim i se všemi jeho oficiálními DLC. Mimo jiné dostanete možnost využívat upravené ovládání ušité na míru pohybovým ovladačům, díky čemuž lze kupříkladu sesílat z každé ruky jiné kouzlo.

Stejně tak platí, že jestli chcete navštívit Skyrim ve virtuální realitě, musíte si Skyrim VR koupit, přičemž základní cena při koupi ze Steamu je úchvatných 59,99 euro. Vlastnictví původní hry, jejího remasteru nebo jakékoliv jiné verze vám tedy k vlastnictví VR verze nijak nedopomůže. Leda že by Skyrim VR rozebrali moddeři a díky němu vytvořili nějaký VR mod, ale obávám se toho, že něco takového by Bethesda i přes svou značnou podporu moddingu nedovolila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama