The Order: 1886 dostane dvě sběratelské edice
The Order: 1886 Novinka The Order: 1886 dostane dvě sběratelské edice

The Order: 1886 dostane dvě sběratelské edice

Jan Kalný

Jan Kalný

25

Po skvělém E3 gameplay videu se k nám dostávají i informace o dvou sběratelských edicích. A nutno říct, že obě jsou opravdu pěkně.

Reklama

Už jsme měli možnost vidět nový gameplay a trailer. A přesně v takové se sluší fanoušky ještě více rožhavit sběratelskými edicemi. Na rozdíl od nového Assassin's Creed, ty budou jenom dvě, zato pěkně propracované.

První edicí je Collectors za cenu 1620 korun. Ta kromě základní hry nabídne pěkný steelbook, červený a černý oblek spolu s dvěma zbraněmi do hry, samolepky, soundtrack, nezveřejněný behind-the-scenes materiál a necelých 18 centimetrů dlouhou sošku, ve které je Galahad pod útokem a kryje se.

Druhou edicí je Premium, která nabízí steelbook, obsah do hry, soundtrack, behind-the-scenes, samolepky, sběratelskou krabici, 33 centimetrů velkou sošku, kde je Galahad v "nekonečném duelu", artbook o 22 stranách včetně speciální Black Water ampulky s řetízkem. Tato edice vás pak vyjde na něco přes 3000 korun.

Věřím, že i když hra nabízí pouze dvě edice, každý si vybere tu svou. Nezapomínejte však, že byla hra odložena na 20. února příštího roku, kdy by měla hra vyjít, takže času na rozmyšlenou je stále více než dost. Ačkoli, kdo by se potřeboval rozmýšlet?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama