The Sims: Medieval slibuje spoustu zábavy
Novinka The Sims: Medieval slibuje spoustu zábavy

The Sims: Medieval slibuje spoustu zábavy

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

2

Společnost EA nedávno pustila do světa vývojářský deníček tvůrců nových The Sims, v němž se autoři rozpovídali o celé hře.

Reklama

Ta by prý měla stavět na třech základních pilířích - hrdinech, questech a možnosti budovat vlastní království - jež by se svou rozmanitostí údajně měly postarat o mnoho hodin kvalitní zábavy.

Každý hráč si na začátku bude moci vybrat ultimátní cíl, jakého chce se svým panstvím dosáhnout, přičemž bude záležet zcela na něm, zda-li se chce stát spíš vojenskou velmocí, tržním obrem, nebo něčím úplně jiným. Možností prý bude nepřeberně.

Ať už se ale rozhodnete pro cokoliv, mnohem důležitější budou hrdinové, kteří vám stanoveného cíle pomohou dosáhnout. Ti budou spojeni s klíčovými budovami a ačkoliv si v průběhu hraní zahrajete hned za několik z nich, pravděpodobně nebude možné získat během jedné hry všechny.

Kromě jejich vzhledu přitom bude nově možné vybrat vaším postavičkám rovněž povahové rysy a taky charakterové vady, jež budou muset v určitých částech hry překonat.

Tím, na co jsou vývojáři nejpyšnější jsou ale pravdepodobně jednotlivé úkoly, které by se prý měly postarat o to, že se ke hře budete rádi vracet. Každý by totiž mělo být možné řešit několika různými způsoby, přičemž některé svou komplexností budou vyžadovat spolupráci více vašich hrdinů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama