Tipy na merch pro 5. týden
Diablo 4 Novinka Tipy na merch pro 5. týden

Tipy na merch pro 5. týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy pkgsrc Desková hra

Něco pro "figurkáře", ale i čtenáře a karbaníky.

Reklama

Článek byl sepsán ve spolupráci s herním obchodem Xzone.

Co si budeme povídat. Merch ke hrám zcela neochvějně a neoddělitelně patří, kdy s velkou pravděpodobností každý z nás má doma nějaký doprovodný předmět ke své oblíbené značce, ať už se jedná o figurku, tričko, skleničku či i třeba otvírák. A právě proto jsme si pro vás ve spolupráci s obchodem Xzone připravili pravidelný týdeník, v němž vám nabídneme hned několik tipů na to, čím si svou sbírku můžete rozšířit.


Figurky Funko POP! – Matrix Resurrections

Vzhledem k popularitě figurek Funko POP! můžete, respektive můžeme očekávat, že tento týdeník bude s největší pravděpodobností většinou obsahovat tip na nějakou takovou postavičku. A tentokrát tu budeme mít tipy dokonce dva.

První patří nově naskladněným figurkám k novému Matrixu, jenž nese podtitul Resurrections a do našich kin dorazil koncem minulého roku. Je nám však jasné, že mnoho lidí tímto snímkem bylo spíše zklamáno a po jeho zhlédnutí si častokrát chtěli vymazat paměť, což by jim umožnilo žít v realitě, kde tento film neexistuje. Jestli ovšem patříte k té části publika, která si ho užila či ho dokonce považuje za novodobou klasiku, která chytře podvrací očekávání a zábavně dekonstruuje a komentuje samotnou sérii i realitu kolem nás, tak byste možná chtěli mít svého vousatého Nea, stále elegantní Trinity a Morphea z Wishe (jak internet tohoto nováčka překřtil) na své poličce.

Nákup lze provést na tomto odkazu.

Cena je 399 Kč.


Exkluzivní figurka Funko POP! – Mandalorian

Avšak jestli vám filozofické otázky série Matrix příliš neříkají a máte raději výlety do vesmíru plného nekonečných možností, můžete své oko hodit na exkluzivní figurku Mandaloriana ze stejnojmenného seriálu vysílaného na Disney+ (to v létě konečně dorazí i k nám), kterou aktuálně u nás koupíte pouze v Xzone a obchodech Gamlery. Jedná se o klasický devíticentimetrový kus, který zobrazuje oblíbeného titulního hrdinu, který v ruce dřímá mocný Dark Saber, jenž vytvořil Tarre Vizsla (tedy první Mandalorian, který byl přijat do řádu Jedi).

Figurku naleznete na tomto odkazu.

Cena je 549 Kč.


Figurka Diablo – Lilith

Trváte-li ale na kvalitě a detailním zpracování, přičemž nechcete mít na své poličce žádné zdeformované, ačkoliv roztomilé postavičky, můžete sáhnout třeba po Lilith, kterou možná znáte z materiálů pro chystané Diablo IV. Tato zhruba 68 cm vysoká kráska z polyresinu, PVC a ABS (neplést se systémem v automobilech) vám rozhodně ve vaší sbírce ostudu neudělá a jistě zaujme nejednoho fanouška i návštěvu. Podmínkou ale samozřejmě je, že nesmíte mít příliš hluboko do kapsy, jelikož toto opravdu není levná sranda.

Lilith si můžete prohlédnout a koupit tady.

Cena je drastických 14 990 Kč.


Artbook The Art of Overwatch – druhý díl

Nicméně u her od Blizzardu ještě zůstaneme, avšak se tentokrát z hlubin pekelných posuneme k něčemu trochu pozitivnějšímu a plnému barev. Dorazilo totiž pokračování artbooku The Art of Overwatch, které je opět prošpikované různými návrhy, náčrtky, koncepty a dalšími doprovodnými materiály k populární multiplayerové týmovce. Na prostoru celkově 368 stran tak dostanete další náhled pod pokličku vzniku prvního dílu, ale naleznete zde i zcela nové materiály pro nové postavy, které do hry dorazily po vydání, a také dojde řada i na malinký náhled na chystané pokračování. Navíc je dostupná i limitovaná edice ve sběratelské krabici, v níž ještě naleznete tři unikátní litografie.

Kniha je dostupná v angličtině.

Artbook naleznete zde.

Cena klasické verze je 1 199 Kč, zatímco ta limitovaná vás vyjde na 2 799 Kč.

Jestli máte zájem o první díl, tak ten je stále dostupný ve své limitované edici za 2 499 Kč.


Zaklínač, Ratchet, Hello Neighbor 2 či Plants vs. Zombies – plyšáci

Ratolesti nejmenší, v nichž už nyní koluje hráčská krev, by posléze mohli ocenit nějakého toho plyšáka, se kterým se mohou mazlit. Proto jim můžete udělat radost třeba plyšovým Geraltem či Marigoldem z netflixovského Zaklínače, ale také hlavními hrdiny z PlayStation exkluzivity Ratchet & Clank: Rift Apart (v nabídce naleznete Rivet, Clanka i Ratcheta). Své uplatnění by ale také mohl nalézt roztomilý zombík s kýblem na hlavě z Plants vs. Zombies a The Guest z lekačky Hello Neighbor 2 (ten dokonce nabízí i zvukový projev).

Plyšáky si lze zobrazit tady.

Ceny plyšáků se pohybují od 349 do 799 Kč.


Karetní hra Pán prstenů

A tipy pro tento týden uzavřeme deskovkou, respektive novou revidovanou edicí základní sady karetní hry Pán prstenů. Pokud jste o hru doposud nezavadili, tak se jedná o kooperativní LCG (možnost dokoupení expanzí / nekupujete náhodné karty) titul pro 1 – 4 hráče, kde zkoušíte porazit hrozby ve Středozemi v rámci různých scénářů. Tato revidovaná edice pak přináší novou základní sadu karet, kterých zde naleznete celkově 313 (původní sada měla 226). Navíc dorazil i speciální kampaňový režim, jenž dohromady skloubí tři základní scénáře a umožní vám prožít ucelenější výpravu. Příjemnou zprávou navíc je, že toto nové vydání je kompatibilní s předchozími rozšířeními. A v budoucnu by měly dorazit nějaké nové. Jen tedy musíte zapomenout na filmovou licenci.

Titul najdete na tomto odkazu.

Cena je 1 899 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama