Ys VIII: Lacrimosa of Dana představuje další postavy
Novinka Ys VIII: Lacrimosa of Dana představuje další postavy

Ys VIII: Lacrimosa of Dana představuje další postavy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Trailer doprovází informace o obsahu Day One edice pro PlayStation 4.

Reklama

Společnost Falcom vydala nový trailer ke hře Ys VIII: Lacrimosa of Dana nazvaný jednoduše The Explorers of Seiren. Jeho účel je jednoduchý, seznámit hráče s dalšími postavami tohoto RPG, kterými jsou Laxia, Sahad, Hummel a Ricotta.

Laxia pochází ze vznešené Roswellovy rodiny z Garmanu a cestovala spolu s Adolem na Lombardii. Pokouší se chovat jako pokorná šlechtična, ale vše jde vniveč, protože je od přírody nafoukaná, tvrdohlavá a pyšná. V Castaway Village, kde se nehraje na společenský status a třídní rozdíly, se cítí jako ryba bez vody. Tak se aspoň rozhodne využít svých znalostí starověkých organismů a divokých zvířat.

Sahad je řecký rybář, který je vždy vstřícný a veselý. Laxia bývá často zděšena jeho výbuchy hrubosti, ale ve své podstatě je jen vřelý a upřímný. Když k tomu dojde, dokáže se emočně tak rozložit, že se rozpláče. Velmi dobře se orientuje na moři a má svůj vlastní způsob rybolovu. Dokonce má i velkou rodinu, a tak se chce dostat domů. Proto se rozhodne pomoci Adolovi uniknout z ostrova Seiren.

Hummel je docela tajemný „dopravce", který je pyšný na svou práci. Je dost vážný a pyšný na to, že se čelem postav každé povinnosti, která se od něj požaduje. Na břeh ostrova se dostal s balíčkem, o kterém odmítá hovořit. Navíc vlastní nový typ zbraně, kterou popisuje jako malé, příruční dělo.

Poslední je Ricotta. Dívka, která na ostrově Seiren žila sama ještě před tím, než se zde objevili Adol a ostatní. Ricotta se nedopouští chyb a dobře se vyzná v geografii ostrova. Hodně se orientuje i v minulosti, všechny své další znalosti a slovní zásobu pobrala z dokumentů a knih, které moře v průběhu času vyplavilo na břeh ostrova. Na ostrově je sice sama, ale stále čeká, až se její otec vrátí z průzkumu ostrova...

Vydavatelská společnost NIS America také odhalila obsah Day One Edition pro Ys VIII: Lacrimosa of Dana, která ale bude k dispozici pouze pro PlayStation 4. Najdete v ní Select Soundtrack s pěti skladbami a 32stránkovou celobarevnou uměleckou knížku. Obě verze hry, PlayStation 4 Day One edice a standardní vydání pro PS Vitu, obsahují oboustranný, vyměnitelný obal, který si odhlasovali fanoušci.

Ještě pro připomenutí, Ys VIII: Lacrimosa of Dana má v Evropě vyjít pro PlayStation 4, PS Vitu a pro PC 15. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama