Tokyo Game Show: novinky v Hyrule Warriors: Age of Calamity
Hyrule Warriors: Age of Calamity Novinka Tokyo Game Show: novinky v Hyrule Warriors: Age of Calamity

Tokyo Game Show: novinky v Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Hyrule Warriors: Age of Calamity také představilo novou hratelnou postavu.

Reklama

Nintendo během Tokyo Game Show 2020 Online společně s vývojáři z Koei Tecmo představili nový trailer Champions Unite! pro hru Hyrule Warriors: Age of Calamity. Kromě traileru ale ukázali také krásných 14 minut gameplaye a také novou postavu Impa.

Impa je Seeker a pracuje na zámku Hyrule jako vládní asistentka. Když je velmi mladá, zvládá všechny vládní záležitosti přímo excelentně a má tak plnou důvěru Zeldy. Je ale také vážná a pilná, ale občas se může chovat trochu roztržitě. Impa dokáže pro útoky na velké vzdálenosti používat talismany a také umí využívat ninjutsu. Její asi nejlepší dovednost spočívá ve výrobě modře zbarvených klonů, kteří pak během boje pomáhají srážet nepřátele ve velkém.

Tokyo Game Show: novinky v Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity nás seznámí s královstvím Hyrule z doby 100 let před událostmi ze hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild a prožijete na vlastní kůži události Great Calamity.

Připojíte se k boji, který srazil Hyrule na kolena. Prostřednictvím dramatických filmových scén zjistíte více o Zeldě, čtyřech šampionech, králi Hyrule a dalších postavách, které se snažily zachránit království před Calamity. Hra Hyrule Warriors: Age of Calamity je vlastně jediný způsob, jak na vlastní oči vidět to, co se stalo před 100 lety.

Hru Hyrule Warriors: Age of Calamity můžete již nyní předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk, vychází pro konzoli Switch již 20. listopadu.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Gameplay

V čase od 1:23:50 do 1:37:32.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama