Tokyo Game Show: Scarlet Nexus v novém gameplayi
Scarlet Nexus Novinka Tokyo Game Show: Scarlet Nexus v novém gameplayi

Tokyo Game Show: Scarlet Nexus v novém gameplayi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Scarlet Nexus představuje i další novou postavu.

Reklama

Jsou hry, na které se vždy vývojáři nebo hráči soustředí. Jednou z nich je samozřejmě i Scarlet Nexus, i které jsme se během Tokyo Game Show 2020 Online dověděli plno nových informací. Třeba došlo ke krátkému seznámení s novou postavou Kasane Randall. Zároveň jsme mohli vidět další gameplay záběry s ukázkou uživatelského rozhraní.

Během live streamu byl také představen nový trailer, který se trochu víc zaměřuje na příběh hry ve Scarlet Nexus. Níže můžete sledovat celé vysílání zaměřené na Scarlet Nexus během Tokyo Game Show 2020 Online. Začíná v čase 1:00:00 a je dlouhý zhruba hodinu.

Vysílání začíná hudebním videem s úvodní písní Dream in Drive od The Oral Cigarettes a pak začali vývojáři popisovat svět hry a vysvětlovat vznik příšer. Poté následuje podrobnější ukázka ze hry, zaměřená hodně na na uživatelské rozhraní a pak na krátké herní segmenty, které prozradily trochu víc o nových mechanikách.

Ve finále byla prostřednictvím krátké scénky představena i nejnovější hratelná postava, kterou je ve hře Scarlet Nexus Kasane Randall. Diváci mohli během vysílání ochutnat její schopnosti a dovednosti. Mimo odhalení její dabérky, kterou je Asami Seto, nebyly o této postavě uveřejněny žádné další podstatné informace.

Scarlet Nexus je vyvíjena pro konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X a také pro PC.

Příběhový trailer

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama