Torment: Tides of Numenera nakonec až v roce 2015
Torment: Tides of Numenera Novinka Torment: Tides of Numenera nakonec až v roce 2015

Torment: Tides of Numenera nakonec až v roce 2015

Michal Burian

Michal Burian

10

Singleplayerové izometrické RPG navazující na Planescape: Torment z roku 1999 od Black Isle se mírně opozdí <strong>+ video a screenshot</strong>.

Reklama

inXile entertainment na Kickstarteru již získali požadovaných 900 tisíc dolarů na vývoj singleplayerového izometrického RPG Torment: Tides of Numenera. Do konce kampaně zbývá ještě 32 hodin a na svém kontě mají již přes 3,6 milionů dolarů.

Pokud jste se těšili, že hra vyjde avizovaného prosince 2014, tak vás musím zklamat. Vývojáři na Kickstarteru totiž prozradili, že budou potřebovat několik měsíců navíc, než původně předpokládali. Rozhodli se tak především z důvodu, že chtějí využít všechny finanční prostředky. Dočkat bychom se tak měli opravdu vymazleného RPG.

Ve hře budeme hrát za jednu postavu a budeme se moci odklopit NPC parťáky podle svého výběru. Díky tomu dostaneme hlubší a propracovanější příběh, který bude navíc hodně ukecaný, po vzoru Planescape.

Aby toho nebylo málo, tak se můžete podívat na první video, které slouží jako test schopností Unity enginu. Níže ještě jeden nový obrázek z architektury nazývané Sagus Cliffs.

Torment: Tides of Numenera vyjde v roce 2015 pro PC, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama