Trails of Cold Steel IV v říjnu a Death end re;Quest 2 ještě dříve
Novinka Trails of Cold Steel IV v říjnu a Death end re;Quest 2 ještě dříve

Trails of Cold Steel IV v říjnu a Death end re;Quest 2 ještě dříve

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Dále vyjde Ys IX: Monstrum Nox, King of Fighters R-2, nového Shiren the Wanderer a mnoho dalších.

Reklama

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV

NIS America oznámili během live streamu New Game+ Expo vydání The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV na západě. Hra se na PlayStation 4 dostaví v Severní Americe 27. října a v Evropě 3. listopadu. Následovat má v příštím roce i verze pro Switch a PC (přes Steam a GOG).

Erebonská říše se znovu ocitá na samém počátku nového válečného konfliktu. Hrdinové z Class VII sice zdárně překonali problémy z Trails of Cold Steel III, ale velmi brzy stojí proti všem silám Říše, která chce úplně obsadit celé území. Navíc zmizel Rean Schwarzer, hrdina Erebonské občanské války a instruktor z Class VII. Staří i noví hrdinové z Class VII se teď musí spojit s hrdiny z celého kontinentu a pokusit se zastavit útočící síly a zachránit zemi před úplným zničením.


Death end re;Quest 2

Dále na New Game+ Expu oznámila společnost Idea Factory International vydání hry Death end re;Quest 2 na západě. Fyzicky a digitálně vyjde pro PlayStation 4 a přes Steam pro PC a to konkrétně 25. srpna v Severní Americe a 28. srpna v Evropě.

Na Idea Factory International online store bude v prodeji i limitovaná edice pro PlayStation 4 verzi, která obsahuje kopii hry, artbook v pevné vazbě, steelbook, román, soundtrack, Wordsworth batoh a exkluzivní trading kartu.

Trails of Cold Steel IV v říjnu a Death end re;Quest 2 ještě dříve

Deluxe Pack bude v prodeji pro PC verzi PC a bude obsahovat dva digitální artbooky (Character Art Collection & Backgrounds + Concept Sketches Collection, celkem 26 stran), šest tapet pro PC (ve třech různých rozlišeních), digitální soundtrack (24 skladeb) a Death End re;Quest 2 PC téma.

PC verze Death end re;Quest 2 bude navíc obsahovat původní Glitch kostýmy pro postavy z prvního dílu a podporu anglických, japonských, tradičních čínských a zjednodušených čínských titulků. Postavy z první hry se objeví v Glitch kostýmech pouze během bitev, ne během příběhových událostí nebo CG scén.


Ys IX: Monstrum Nox

NIS America pak v příštím roce vydá 2021 v Severní Americe a v Evropě akční RPG Ys IX: Monstrum Nox ve verzích pro PlayStation 4, Switch a prostřednictvím Steamu i pro PC.

Předobjednávky limitované edice jsou už teď k dispozici v NIS America Online Store (pro PlayStation 4 a Switch a v nabídce je i stylová mikina). Tato edice obsahuje Pact Edition hry, mini brožuru Monstrum Memoirs, jedno-diskový soundtrack Melodies of the Macabre, reverzní obal, jedno-diskový oficiální soundtrack Chains and Chansons, artbook v pevné vazbě Nails in the Coffin, a krátký román s úvodem do příběhu Ys IX jménem The Lost Sword, chibi figurku The Crimson King, kolekci uměleckých karet Monstrums and Balduq, sada klíčenek Balduq's Most Wanted a speciální box Monstrum.

Trails of Cold Steel IV v říjnu a Death end re;Quest 2 ještě dříve

Shiren the Wanderer: The Tower of Fortune and the Dice of Fate Plus

Dungeon RPG Shiren the Wanderer: The Tower of Fortune a Dice of Fate Plus oznámil Spike Chunsoft poprvé letos v březnu pro Switch, ale pouze pro Japonsko. Během live streamu ne New Game+ Expu pak společnost oznámila vydání verzí pro Switch a PC (přes Steam) v Severní Americe a v Evropě ještě v roce 2020. Západní vydání by nemělo mít v názvu slovo "Plus", ale stále půjde o klasiku z PS Vity, doplněnou o nové exkluzivní dungeony.


King of Fighters R-2

SNK vydají prostřednictvím eShopu Nintenda v červenci Switch verzi hry King of Fighters R-2. Tato hra vyšla vůbec poprvé v březnu 1999 v Japonsku pro Neo Geo Pocket Color. Vzápětí ale přišla v dubnu anglická verze pro Severní Ameriku a v říjnu i pro Evropu.


Fallen Legion: Revenants

Vydavatel NIS America a vývojáři ze studia YummyYummyTummy oznámili vydání hry Fallen Legion: Revenants pro PlayStation 4 a Switch, ke kterému dojde v roce 2021. Fallen Legion: Revenants je pokračování duologie Fallen Legion: Sins of Empire a Fallen Legion: Flames of Rebellion.

Limitovaná edice na NIS America Online Store (pro PlayStation 4 a Switch) obsahuje Vanguard Edition hry, digitální originální soundtrack Songs for Fallen World s voucherem, artbook Lucien's Lost, artbook v pevné vazbě ROwena's Battle Atlas, infokarty Exemplar (sada tří oboustranných uměleckých karet), balíček karet Dealt Fate, klíčenku Pumpkee a sběratelský box.

Trails of Cold Steel IV v říjnu a Death end re;Quest 2 ještě dříve

Bloodstained: Curse of the Moon 2

Inti Creates představila na New Game+ Expu hru Bloodstained: Curse of the Moon 2. datum oznámení sice ještě neznáme, ale připravuje se pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC (přes Steam).

Jde o pokračování hry Bloodstained: Curse of the Moon z května 2018. 2D side-scrolling akční hra nabídne nový příběh, vytvořený pod dohledem tvůrce série Kojim Igarashim, nabídne čtyři hratelné postavy (z nichž tři jsou úplně nové), z nichž každá nabízí jiné možnosti průchodu hry, schopnosti a také způsoby, jakými lze jednotlivé stage projít.


Escape from Asura

Vydavatel Aksys Games a vývojáři ze studia Mikage oznámili hru Escape z Asury, která v příštím roce vyjde pro PlayStation 4 a Switch. Bohužel tho prozatím nic nevíme, tak se aspoň podívejte na krátkou upoutávku níže, ze které si můžeme domýšlet, že bude pro západ lokalizovaná také Criminal Girls X.


Piofiore: Fated Memories

Rozloučíme se screenshoty z vizuálního románu Otome Piofiore: Fated Memories, který na západě vyjde pro Switch letos v říjnu pod hlavičkou Aksys Games. Tento román poprvé vyšel v Japonsku pro PS Vitu v říjnu 2018 a poté v červenci 2019 na západě. Switch verze nabídne další scénáře a CG scény.

Zdroj: NIS America, Idea Factory Internationa, SNK, Inti Creates, Aksys Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama